Umut raser over Caroline Fleming: Knep dig selv!

Kendis-kokken raser over den tidligere tv-baronesse, efter hun har forsøgt at få plads i hans restaurant i bytte for “lidt lækkert på Instagram”.

Af Lykke Buhl - 16. oktober 2020 kl. 17:24

De, der følger kendis-kokken Umut Sakarya på de sociale medier ved, at han ikke giver meget for influencere, og bestemt ikke de af slagsen, der gerne vil bytte et par Instagram-opslag for mad på hans restaurant Guldkroen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel deler glædelig nyhed

I et nyt opslag på Instagram har Umut derfor valgt at hænge en – i hans opslag censureret – influencer ud ved navn Caroline ved at vise deres korrespondance på Instagram. Her spørger Caroline om hun på søndag kan komme med et selskab på 10 personer, og så vil hun til gengæld lave “det lækreste på Instagram”. Og det huer bestemt ikke Umut, der svarer tilbage:

– Tigger du om gratis kebab til 55 kr? Det er den 10. besked, du sender, hvor du hentyder til, at du vil havde det gratis, helt ærligt, du burde skamme dig over dit tiggeri, du ligner ikke en, der mangler penge, lyder det blandt andet i Umuts svar, som man kan se i hans opslag.

– Du får intet gratis hos mig. Gå og knep dig selv, slutter han beskeden af.

LÆS OGSÅ: Her er ‘Robinson Ekspeditionens’ afløser

Caroline Fleming ville betale

Ifølge BT er influenceren Caroline, som Umut raser over, ingen ringere end den tidligere baronesse Caroline Fleming. Det oplyser Caroline Flemings manager, Jesper Thomsen, til mediet.

– Caroline har ingen intention haft om ikke at betale for maden, men ville tilbyde Umut at lægge et billede op på sin Instagram som tak for at lave en bestilling (af den meterlange kebab), som ikke kan fås på det normale menukort, samt for at få så stort et selskab ind med så kort varsel, forklarer Carolines manager til BT.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Den undskyldning giver Umut dog ikke meget for, da han understreger, at Caroline over flere gange har kontaktet ham, og flere gange også direkte sagt, at maden skulle være gratis.

Herunder kan du se Umuts opslag

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Og af den grund er hun fucking ud….

Et opslag delt af Umut Sakarya (@umutsakarya) den

LÆS OGSÅ: Peter Madsen sætter ord på, hvad der skete i ubåden

Læs mere om