Ulykkelige Julia Steincke: Jeg er skåret midt over - Her & Nu

Ulykkelige Julia Steincke: Jeg er skåret midt over

Danske revyer aflyses på stribe på grund af coronakrisen, og en af de påvirkede er skuespiller Julia Steinicke.

Af Helle Bill Madsen - 17. maj 2020 kl. 15:58
Der er langt mellem de gode grin i disse tider. En af dem, der stoppede med at grine, da coronakrisen i sidste uge tvang Nykøbing Falster Revyen til at aflyse, er Julie Steincke.
Hun var ved at pakke for at tage sydpå til Falster, da tæppet blev revet væk under hende.
– Det er tragisk, for de mennesker er jo min familie. Jeg elsker at være sammen med dem, og jeg elsker Nykøbing Falster. Hele sommeren dernede er bare det fedeste, sjoveste, og man får så mange gode, sunde grin hele tiden. Det er livsbekræftende, og jeg føler, at jeg er blevet skåret midt over, når jeg ikke får lov til at spille i år, fortæller Julie Steincke, 43, der også tidligere har været på holdet, blandt andet i 2018, hvor hun vidste sin flotte højgravide mave frem som mavedanser.
LÆS OGSÅ: Populært TV2-program udskydes på grund af coronavirus
– Jeg skal desværre ikke spille i Nykøbing Falster i 2021, for jeg har et andet stort projekt, fortæller revy- og musicalstjernen, der nu går i tænkeboks.
– Jeg skal ud at gå nogle lange ture og overveje, hvad jeg så skal, hvis vi ikke får lov til at optræde det næste års tid. Tiden er inde til at reflektere og passe på mine børn, og det er nok meget godt. Den tid, jeg får sammen med dem, kommer aldrig igen, siger Julie, der mor til sønnerne Felix Sky på snart to år og knap fireårige Storm Alexander.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afslører ukendt fortid

Psykisk påvirket

Hun er stærkt berørt af hele situationen både psykisk og økonomisk. Ligesom de fleste andre kunstnere er hun ansat fra kontrakt til kontrakt, og hun aner ikke, hvad fremtiden bringer.
– Jeg må holde fast i det positive, og når jeg stresser, så skal jeg huske at trække vejret dybt ned i maven og sige ”det er ok”. Jeg blev jo ikke fyret, mit job blev aflyst pga. coronaen, og det er noget helt andet.
LÆS OGSÅ: TV 2 beskyldt for dyremishandling i ‘Først til verdens ende’: Her er deres modsvar
Julie er dog sikker på at vende tilbage til Nykøbing Falster.
– Jeg glæder mig til at sidde blandt publikum til næste år og fejre, at revyen kommer stærkt tilbage, når vi når så langt.
Der er allerede afsløret et nyt navn til Nykøbing Falster Revyen hold 2021. 39-årige Rasmus Krogsgaard er den første spiller på holdet, og billetterne til revyen 2021 sættes til salg onsda den 1. juni kl. 11.
LÆS OGSÅ: Mettes store forskrækkelse: Hastede på hospitalet