ULYKKELIG FORELSKET: Amir og Mikkel fra ‘Prince Charming’ afslører fortid

Amir og Mikkel kunne genkendte hinanden i første program, men faktisk gemmer der sig en sjov historie om deres fortid sammen.

Af Rikke Lynge - 30. maj 2021 kl. 20:55

Amir og Mikkel fra datingprogrammet ‘Prince Charming’ på discovery+ har kendt hinanden i mange år, og deres relation går flere år tilbage til en ferie i Tyrkiet.

– For mange år siden boede jeg i Tyrkiet og arbejdede i Tyrkiet et år, hvor min familie var på ferie dernede, og helt tilfældigt delte de hotel med Amirs hotel. Amir var en del yngre dengang, og min lillesøster var ulykkelig forelsket i Amir, hvilket Amir ikke havde nogen idé om, da det ikke var interessant, fortæller Mikkel til Realityportalen og fortsætter:

– Siden har vi bare haft rigtig mange fælles venner og har hængt ud sammen til en masse fester og arrangementer, men vi har ikke set hinanden i mange år, fordi jeg har boet i udlandet, så det var et positivt og glædeligt gensyn.

Mikkel er i program 2 på alenedate med ‘Prince Charming’ Jonas, og han synes allerede, at der er en god kemi mellem de to (Foto: Krestine Havemann)

LÆS OGSÅ: WOW: Trekantsdrama den første aften i ‘Prince Charming’

Amir vidste godt allerede dengang i Tyrkiet, at hans interesse ikke ligger hos piger, men hos drenge.

– Vi klikkede helt vildt godt, og hun er mega sød, men jeg tror faktisk, at jeg endte med at sige til hende, at jeg spiller på samme hold, som din bror, griner Amir.

LÆS OGSÅ: WOW: Produktionen måtte afbryde date i ‘Bachelor’

Begge fyrer er enige i, at det var et glædeligt gensyn at se hinanden på første optagedag til ‘Prince Charming’.

– Det var sjovt at se hinanden derinde, for vi har ikke set hinanden i mine voksenår, så det var underligt at se ham igen, men kun godt, afslører Amir.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Se klippet herunder fra dagens program, hvor Amir indrømmer overfor prinsen, at han har kysset med Mads den første aften.

LÆS OGSÅ: Fra ‘Prince Charming til ‘Paradise Hotel’