Kasper Birch vil åbne bar

De lyder ens. De ligner hinanden. Og nu deler de også fælles drømme.

Af Marlene Juhl Skovgård - 27. januar 2014 kl. 9:33

Kasper Birch er en målrettet fyr. For han drømmer nemlig om at åbne sin egen bar, ligesom storebror Peter Birch.
– Jeg har allerede smidt et par bolde op i luften, og der er noget med noget bar inde over, afslører Kasper over for Realityportalen.dk.
– Jeg kunne godt tænke mig at starte mit eget inden for bar-livet. Jeg er udlært tjener og har været seks år i restaurationsbranchen. Og hvis det kan give mig muligheden for, at få nogle investorer ind over, så er det jo bare med at få det bedste ud af det.
LÆS OGSÅ: Ulvens lillebror: Jeg er ikke som Peter
Ulven kan blive en konkurrent
Bliver Kaspers bar-drøm en realitet, får den nyudklækkede ‘paradiso’ kamp til stregen af brormand Peter. Og det får Kasper til at tænke kreativt.
– Det kan godt være, at vi finder på noget sammen. Men det kan også være, at jeg kører den solo, og så bliver der jo pludselig hård konkurrence.
– Peter har drevet fire barer med kæmpe succes, så Peter er helt klart god til det. Men jeg tror da også, at jeg selv kunne gøre det, lyder det selvsikkert fra Kasper.
Og Kasper har bestemt tænkt sig at bruge sin deltagelse i denne sæson af ‘Paradise Hotel’ til at sætte skub i bar-drømmene.
– Jeg tog ikke af sted til ‘Paradise Hotel’ for at blive kendt, men for at få en fed oplevelse, og det har jeg haft. Men når man så lige pludselig bliver et kendt navn, og man kan være med til at prmovere en bar, så skal man da udnytte de ekstra muligheder, man får med sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’, slutter Kasper.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltagerne tager afstand fra stoffer
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.