'Ulven' Peter: Derfor er jeg single

Siden Peter og Selina gik fra hinanden, har ‘Ulven’ ikke fundet sig et nyt bytte. Læs her hvorfor.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. marts 2014 kl. 10:39

Realitystjernen Peter Birch, også kendt som ‘Ulven’ Peter, har efter bruddet med Selina tilbage i januar måned endnu ikke fundet sig en ny kæreste. Og det er der en god grund til.
– Jeg har rygende travlt med min bar ‘Saloon’, og jeg er heller ikke helt parat til at få en ny kæreste lige nu, siger Peter Birch til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg nyder at være single, og jeg bruger lige nu alt min tid på at arbejde, siger han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ulven Peter hygger med Selina igen
Søndag er hård
Men selv om ‘Ulven’ nyder at strejfe rundt alene, så erkender han da også, at der er en helt bestemt ugedag, hvor singletilværelsen ikke er nær så sjov.
– Jeg må indrømme, at jeg lidt savner en kæreste om søndagene, når man ligger med tømmermænd og bare har lyst til at putte med en kæreste, siger han.
Men for ‘Ulven’ er det bare et spørgsmål om tålmodighed for at komme helt tæt på det næste bytte.
– Lige pludselig står hun foran mig, og så ved jeg, hun er den rigtige. Men denne gang må hun gerne være lidt ældre end min ekskæreste (Selina red.), siger ‘Ulven’ Peter.
LÆS OGSÅ: ‘Ulven’-Peter har haft indbrud
Mere tv på vej
I øjeblikket slår Peter blandt andet sine folder på baren ‘Saloon’, men realitystjernen er ikke helt færdig med tv, afslører han over for Realityportalen.dk.
– Jeg vil gerne lave tv igen, og der er et nyt tv-projekt, som jeg seriøst overvejer at sige ja til, siger Peter, der endnu ikke kan afsløre, hvad tv-projektet går ud på.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg flirter med Peter, hvis jeg har lyst
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.