Ulrich Thomsen skal være landstræner

I spillefilmen om de danske EM helte – “Sommeren ’92” bliver det med Ulrich Thomsen i rollen som landstræner.

Af Newspaq - 13. maj 2014 kl. 20:00

Når de danske fodbolddrenge løber på banen i finalen mod Tyskland i filmen om EM-finalen i 1992 som Danmark overraskende vandt, bliver det med Ulrich Thomsen i rollen som landstræner Richard Møller Nielsen.
Det er instruktør Kasper Barfoed, der står bag spillefilmen om de danske EM helte – “Sommeren ’92”.
Ulrich Thomsen optager netop nu 3. sæson af den amerikanske HBO tv-serie “Banshee” i USA, men har meldt sig klar til efteråret, når optagelserne til filmen går i gang.
– Ricardo var en virkelig dygtig træner og havde en helt speciel personlighed. Han var ret dårlig til at kommunikere – både med spillerne, pressen og ledelsen – og blev derfor ofte misforstået. Han mødte stor modstand, kæmpede mod alle odds og nærmest også mod sig selv. Dén karakter vil jeg gerne spille, og jeg glæder mig til at fylde rollen ud, siger Ulrich Thomsen i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Video afslører: Jay-Z fik bank i elevator
Den bedste mand til rollen
Ifølge instruktør Kasper Barfoed, kunne han ikke have ønsket sig en bedre mand til at fylde rollen ud.
– Jeg er fantastisk glad for, at vi har fået Ulrich Thomsen i rollen som Richard Møller Nielsen. Ulrich er en af de bedste skuespillere, vi nogensinde har haft i Danmark, og denne rolle vil vise helt nye sider af hans store talent. Richard Møller indeholdt både varme, humor, ærgerrighed og temperament, og det kræver en modig skuespiller at fylde den rolle ud, siger instruktøren.
Ulrich Thomsen har haft international succes med roller i bl.a. James Bond filmen “The World is not Enough”, Ridley Scotts “Kingdom of Heaven”, “The International” med Clive Owen og Naomi Watts og senest den stjernespækkende actionfilm “Mortdecai”.
“Sommeren ’92” forventes at få dansk biografpremiere i efteråret 2015.
LÆS OGSÅ: Take That-medlemmer risikerer kæmpe millionbøde
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.