Ulf om kærligheden: Skønt at være to

På sigt har parret planer om at flytte sammen.

Af Kenth G. Madsen - 4. april 2021 kl. 19:58

Ulf Pilgaard har lige nu vældig travlt med prøverne til Cirkusrevyen, der får premiere den 1. maj. Men indimellem de mange gøremål på scenen med shows, filmoptagelser og foredrag får han også tid til at besøge kæresten Annette Bavnhøj, 55, der bor i Aarhus, og hun ham i Hellerup.

– Det er vidunderligt at være to igen, når det kan lade sig gøre. Annette arbejder normalt som sygeplejerske, men på grund af piskesmæld efter trafikulykker er hun sygemeldt, siger den 80-årige komiker og skuespiller til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Didde åbner op: Jeg har fået en depression

I 2016 blev Ulf Pilgaard alene efter at have mistet hustruen gennem 46 år, Gitte Vibeke. Hun døde af den sjældne og uhelbredelige demenssygdom Huntingtons Chorea.

På sin 80-års fødselsdag i november sidste år præsenterede han for første gang sin nye kæreste på Park Hotel i Hellerup.

På sigt har parret planer om at flytte sammen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

– Det er sådan noget, vi skal finde ud af efterhånden. Vi har hver vores huse, siger Ulf Pilgaard, der siden pandemien har haft mange jern i ilden.

– Selvfølgelig kan jeg blive træt, men jeg sørger også for at holde nogle tiltrængte pauser mellem opgaverne. Jeg føler mig ikke overbelastet og stresset. Men nu må alt heller ikke være arbejde. Jeg har også hus og have og 117 andre ting at passe, siger Ulf Pilgaard, der forbereder sin definitivt sidste sæson med Cirkusrevyen.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens nye investering: Åbner restaurant

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

Læs mere om