Uhhh: Amalie kysser med ny fyr

Amalie har mødt en ny fyr, som hun er helt oppe og flyve over.

Af Louise Vilsbøl - 2. november 2017 kl. 11:11

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ bliver det vildt, når de fire af fruerne slår sig løs på en natklub i Frankrig. Her udser Amalie sig hurtigt en belgisk fyr, som hun får et godt øje til. Før hun når at møde fyren, møder hun dog hans ekskæreste, og det virker som om, der stadig er nogle følelser i klemme, men det kan Amalie ikke tage sig af.

Her er Amalies udkårne Oliver med de flotte øjne. (Foto: TV3)


LÆS OGSÅ: Chokerede forsidefruer kørte galt på ferien
– Jeg har totalt gang i ham her Oliver fra Belgien, og jeg når slet ikke at opfatte, hvem der ser med – ekskæresten, Sarah Louise og Jackie eller Janni. Det eneste jeg ser for mig, det er, at alt er blurry omkring mig, jeg har en drink i hånden og kigger på nogle ekstremt smukke øjne hos den her fyr fra Belgien af, og det er mit fokus, og ellers er jeg bare i min egen lille bobbel, fortæller Amalie og fortsætter:
– Det er bare kun ham og mig, der eksisterer i de her minutter, og det føles så fantastisk, altså jeg er flyvende – fuldstændig flyvende.
Noget tyder dog på, at Amalies vinger måske ikke er helt klar til at flyve endnu, i hvert fald må hun indrømme, at de ting, hun ender med at fortælle ham om sig selv, er rimelig kiksede. Men Oliver bider alligevel på krogen, og i løbet af ganske kort tid, bliver det hedt mellem de to.
Få et smugkig på den hede stemning mellem Amalie og Oliver i klippet øverst i artiklen, og se med i aften i ‘Forsidefruer kl. 21.00 på Tv3
LÆS OGSÅ: Janni Ree: Det værste ved ‘Forsidefruer’ er…
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’