UHH! 'X Factor'-stjerne løfter sløret for ny kæreste - Her & Nu

UHH! 'X Factor'-stjerne løfter sløret for ny kæreste

‘X Factor’-Mathilde har fået sig en kæreste.

Af Lykke Buhl - 16. maj 2020 kl. 12:55

Amors pil har ramt den 15-årige ‘X Factor’-stjerne Mathilde Caffey. Hun har nemlig fundet kærligheden i den 19-årige sjællandske thaibokser Norbert.
– Han har ikke været med til liveshows endnu, fordi det var ikke fast, og vi havde bare set hinanden, så jeg ville gerne vente til, jeg ligesom kan komme frem og sige, at nu er jeg stolt af at kunne fortælle jer det her nye, der er sket for mig: Jeg har fået en kæreste, jubi, fortæller Mathilde til Realityportalen.
– Så nu tager jeg ham med til finalen, hvis det er, man gerne må have publikum. Hvis man ikke må have publikum, så er det jo bare ærgerligt, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘X Factor’ får endnu en sæson

Udskiftede en anden fyr

Mathilde og Norbert mødte hinanden på Instagram. Men faktisk var det en anden fyr, som Mathilde først havde udset sig, der skulle ende med at blive grunden til, hun faldt over kæresten Norbert.
– Det var sjovt, hvordan vi mødte hinanden! Det var igennem en af hans venner. Det var bare én, jeg synes var flot, og så synes jeg ikke, han var flot længere, og så så jeg Norberts Instagram-profil igennem ham, og så glemte jeg alt om ham den anden, og så tog Norbert faktisk kontakt til mig, griner Mathilde om, hvordan parret fandt hinanden.
LÆS OGSÅ: Vildt ‘Paradise’-drama: Hvorfor har du skrevet til min kæreste?

Et langdistanceforhold

At det netop blev på Instagram, at parret skulle støde på hinanden, giver god mening. For Norbert bor nemlig i det sjællandske, tæt ved ‘X Factor’-studiet i Brøndby, mens Mathilde til daglig bor i Nordjylland.
– Det kan godt være, der er en distance, men lige hvad distance angår, så gælder det bare ikke lige for mig og ham, fordi vi har det så godt sammen, forklarer Mathilde, der heldigvis har haft god anledning til at være sammen med kæresten under ‘X Factor’ og corona-nedlukningen.
LÆS OGSÅ: UH! Ulven Peter afslører ny kvinde i sit liv

Vidste ikke, Mathilde var med i ‘X Factor’

Kæresten Norbert har været en stor støtte for Mathilde, ikke mindst i forbindelse med ‘X Factor’, som af og til kan være noget af en rutchebanetur for den unge sangerinde.
– Det er ham, der gør, at jeg har lyst til det her, hvor lokummet nogle gange godt kan brænde lidt, fortæller Mathilde.
LÆS OGSÅ: Luksus fra luften: Se danske tv-stjerners vilde hjem
Men faktisk vidste kæresten ikke engang, at Mathilde var med i ‘X Factor, da de først begyndte at se hinanden.
– Han vidste ikke, at jeg var med i ‘X Factor’, og jeg havde heller ikke lyst til at fortælle ham det lige i starten, så det var lidt en hemmelighed. Så fandt han så selv ud af det, griner Mathilde.
SE BILLEDERNE: Paradiso har ubevidst gennemgået stort vægttab
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til at udgive sin bog: Det går den rigtige vej nu