UHH! Vender 'Badehotellet'-stjerne tilbage?

Den tidligere ‘Badehotellet’-stjerne savner TV2-programmet.

Af Kenth G. Madsen & Lykke Buhl - 27. juli 2019 kl. 10:55

Mange venter spændt på syvende sæson af den populære TV2-serie ‘Badehotellet’, som optagelserne startede til i sidste måned. Til januar eller februar forventes den nye sæson klar til seerne, og ifølge HER&NU’s oplysninger har TV 2 en hemmelig plan om at fortsætte med tv-serien gennem krigsårene til 1945.
SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en realitystjerne gør comeback i hans tidligere program

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernens svære rolle: Jeg kom tættere på min mor
Manuskriptforfatterne bag tv-serien, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, har også udtalt, at de er meget åbne om, at de sagtens kan se ‘Badehotellet’ fortsætte længe endnu.
– Det er klart, at vi har gjort os tanker om fortsættelse, men det afhænger meget af vores energi på stoffet, om vi er blevet inspireret. Og det, at vi er sprunget seks år frem til tiden, 1939, i denne sæson har været meget inspirerende, sagde Hanna Lundblad til HER&NU i forbindelse med premieren på den seneste, sjette sæson.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne træt af fordomme mod sin familie

“Tiden må vise, om jeg skal være med igen”

De forhåbentligt mange kommende sæsoner er et held for den tidligere ‘Badehotellet’-stjerne Rosalinde Mynster, der sidste år valgte at tage en pause fra rollen som stuepigen Fie for at lave andre ting.

Rosalinde Mynster spillede ‘Badehotellets’ meget ordentlige stuepige, Fie Kjær. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)


Hun savner nemlig ‘Badehotellet’, og er klar til at springe tilbage i tidslommen.
– Ja, jeg savner da samværet med kollegerne. Det har altid været dejligt at lave. Tiden må vise, om jeg skal være med igen, fortæller hun kryptisk til HER&NU.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er TV 2’s hemmelige plan for ‘Badehotellet’
Rosalinde stoppede efter fem sæsoner i den centrale rolle som stuepigen Fie. Selv følte Rosalinde, at hendes karakter Fie var blev “fulgt til dørs”, da Fies historie slutter med, at hun flytter til Newcastle med sin skibsredder.
– Jeg har en følelse af, at jeg har ført rollen til dørs. Fie startede som den helt unge pige, der skulle finde ud af, hvem hun var, og hvad hun kunne finde ud af. Og de ting, synes jeg, hun har fundet ud af nu. I sæson fem er hun virkelig trådt ind i rollen som hotelejer på sådan en fin måde, så nu føles det som et godt tidspunkt at forlade hende, forklarede hun i sin tid til TV2.
LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne er blevet mor