UHH: Tidligere reality-hunks med i ‘Robinson’

blandt ‘Robinson’-castet gemmer der sig to tidligere reality-deltagere.

Af Rikke Lynge - 14. september 2021 kl. 15:42

Dette års ‘Robinson ekspedition’ er spækket med kendte ansigter, for foruden Lisbeth Østergaards mand, Ralf, Amanda Sascha fra DR-programmet ‘De dyre piger’, samt Ninos kendt fra den populære donut-kæde ‘Bronuts’, så er to af deltagerne kendt fra reality.

Christian Sonne var med i et af de første reality-programmer ‘Baren’ i 2001.

– Jeg har været igennem trummerummen før, men det er 20 år siden, og det var lidt mere fest og farver. Jeg er blevet ældre og mere seriøs, men det er da lidt pudsigt at sidde i det igen, fortæller Christian til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Derfor blev ‘Robinson’-deltager gift lige inden ekspeditionen

Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Ninos kunne ikke stole på Svensson: Jeg blev ked af det

Christian har ikke savnet at lave tv, men han har altid drømt om at lave ‘Robinson’.

– Jeg har altid haft en drøm om at være med i ‘Robinson’, og da jeg var med i ‘Baren’, var det egentlig ‘Robinson’, jeg gerne ville have været med i, men jeg var ikke klar til det på det tidspunkt. Nu er jeg blevet mere seriøs og mere voksen, og jeg har mere fokus på mig selv, fortæller Christian fortsat.

Siden man så Christian på tv for 20 år tilbage, er der sket en del.

LÆS OGSÅ: Kræftsygdom har alvorlige konsekvenser i ‘Luksusfælden’

Christian dengang han var med i ‘Baren’. (Foto: Klavs Bo Christensen)

– Siden man så mig på tv dengang, der er brændt nogle hår af, og jeg har ændret mig. Jeg har fået løbet hornene af mig, forklarer Christian, der hver mandag kan ses på TV3 i ‘Robinson’.

– Jeg elsker alt ved ‘Robinson’, det er super fedt tv. Jeg er vild med naturen, jeg elsker sol og sommer, jeg kan godt lide overlevelsen i det, og så kan jeg godt lide at præstere, grave nogle huller og hugge noget brænde og blive presset, fortæller Christian, der inden opholdet har læst op på udelivet i forhold til, hvilke planter og insekter man kan spise.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor har ‘Robinson’-Ralf forbinding på

Tvekamp og Gladiatorerne

Peter Larsen var med i tv-programmerne ‘Tvekamp’ og ‘Gladiatorerne’ tilbage i starten af 2000, og han har derfor også lavet tv før.

– Jeg var med i ‘Tvekamp’ for mange år siden, som er en konkurrence, hvor man møder kendte sportsfolk, og der gik jeg hele vejen med min makker Lars. Vi vandt hele skidtet, selvom vi blev hånet hele vejen for at være fitnessbøsser og alt muligt andet, fortæller Peter, som udover ‘Tvekamp’ var med i ‘Gladiatorerne’.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne får eget tv-program

Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

Peter mener ikke, han kan bruge sin tv-erfaring fra ‘Tvekamp’ og ‘Gladiatorerne’ under ‘Robinson’.

– Det var også en fed oplevelse, men det er 20 år siden. ‘Robinson’ er meget mere intens, og man er på hele tiden. Når man står og snakker med nogen, så kommer der et kamera i nakken, så det skulle man lige vænne sig til, forklarer Peter.

LÆS OGSÅ: Melvin afviser Tinder-profil: Kærligheden må vente

Peter gik under navnet Matrix i Gladiatorerne på TV3 (Foto: Peter Hauerbach)