HOT NEWS: Rikke Gøranssons kæreste bliver skuespiller

Der er ingen tvivl om, at kameraet elsker Rikke Gøranssons kæreste Mads.

Af Louise Vilsbøl - 2. august 2016 kl. 09:06

Rikke Gøransson har siden februar dannet par med 24-årige Mads Madsen, og selvom de kun har kendt hinanden i kort tid, er de allerede flyttet sammen. Mads Madsen er model, men nu viser han nye talenter i kortfilmen ‘ARGR’, hvor han spiller hovedrollen.
Og hans 30-årige kæreste er dybt imponeret over Mads Madsens talent, afslører hun i en statusopdatering på Instagram, hvor hun roser sin kæreste og opfordrer sine godt og vel 70.000 følgere til at se filmen.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson blev svinet til på Instagram: Læs hendes vilde comeback
‘ARGR’ er en kortfilm, som er lavet af Jacob Møller. Den handler om en tapper viking, der mister sin chance for at komme ind i Valhalla, fordi han er en forræder mod sin bror. Se filmen nederst i artiklen.
Lige nu nyder Rikke og Mads hinanden  i Alanya, hvor de er på sommerferie, inden et travlt efterår med optagelser til endnu en sæson af ‘Paradise Hotel’ står for døren.
Se Rikke Gøranssons statusopdatering herunder, hvor hun giver en forsmag på kortfilmen, og se hele filmen under opslaget. Hvad synes I om Mads Madsen som skuespiller?

Hvordan klarer Mads sig som skuespiller?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Sådan holder jeg mig fit og sund
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons nye job: Ikke et tilfældigt valg


 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.