Uhh: Nynne taler ud om graviditet

Nynne har en plan for, hvornår hende og Robert skal have barn sammen, og der går ikke lang tid.

Af Rikke Lynge - 23. juni 2021 kl. 9:03

Reality-stjernen Nynne Larsen, 26, kendt fra blandt andet ‘Divaer i junglen’ og ‘Dagens mand’ har dannet par med skuespiller Robert Hansen, 41, siden september 2020, og Nynne er overbevist om, at Robert er manden i hendes liv. Derfor vil hun både giftes og have børn med ham.

– Jeg håber da, at vi skal have børn sammen. Jeg vil gerne have en enkelt baby – eller det siger jeg nu. Jeg synes, at Herman (Robert søn red.) er helt uimodståelig, og jeg elsker ham. Han er en tro kopi af Robert, han er bare en lille stjerne, fortæller Nynne til Realityportalen og afslører, hvor tæt en graviditet er på.

LÆS OGSÅ: CHOK: Corona-smitte med sjælden variant ved Reality Awards

– Robert er jo 41, og jeg er 26, og jeg kan godt lide, at vi stadig kan rejse, og jeg bilder mig selv ind, at det er svært at lave så mange ting med to børn, men jeg står forhåbentlig her med gravid mave til næste år, afslører Nynne, da Realityportalen møder hende til årets Reality Awards show.

Nynne fortæller, at hun dog ikke har smidt sine p-piller endnu, men der er en plan for graviditeten.

– Jeg stopper på mit studie til januar, der er jeg færdig, og så skal jeg have en elevplads, og der er tre måneders prøveperiode, så det skal jeg lige være over, inden jeg kan tage en barsel. Ellers ender jeg økonomisk uheldigt, fortæller Nynne.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner åbner op om graviditet

LÆS OGSÅ: Irina giver status på graviditet

Læs mere om