UHH! Er der baby på vej hos reality-par?

Rikke Chili og Martin er blevet stærkere sammen, efter de seneste år har budt på meget modgang. Men lige for tiden behandler livet dem rigtig godt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. september 2021 kl. 16:50

Rikke Chili, der er kendt fra både  ‘Plastikkongerne’, ‘Divaer i junglen’ og ‘For lækker til love’, og kæresten, Martin Exit Celosse-Andersen, har det rigtig godt for tiden. De er kommet godt ud på den anden side, efter de begge har været ramt af både stress og depression.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

– Vi er vanvittigt forelskede, jeg har aldrig elsket en mand så meget, som jeg elsker Martin. Jeg tror bare, jeg har valgt at nyde det, og så glemme alt andet, fortæller realitybaben på den røde løber, da der lørdag blev afholdt ‘Stjerne Boksning’ i Brøndby Hallen.

Derfor er der nu også overskud til at kaste sig ud i nye projekter, og det har parret valgt at gøre.

– Vi skal købe en campingvogn. Ja! Det er det, vi skal, lyder det fra en glad Rikke Chili, hvorefter Martin holder hende på maven og siger, at der er en anden ting først.

Artiklen fortsættes under videoen…

CHOK: Reality-deltager gift med Paludan

Rikke Chili vil dog ikke fortælle, hvad den ting er.

– Vi kommer ud med det, når det er. Men nej! Jeg skal ikke have noget barn. Jeg har gået gennem ild og vand for at få den krop her, jeg vil ikke ødelægge det nu, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Derfor har jeg ikke fået fjernet min penis

Rikke Chili har hele tiden holdt fast i, at hun ikke vil have børn. Men hun elsker at være papmor for Martins to piger, som han har fra et tidligere forhold.

På nuværende tidspunkt er der altså kun planer om en ny baby i form af en campingvogn hos parret.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører graviditet

Læs mere om