UH! Philip kan ikke holde fingrene for sig selv

Philip bliver meget positivt overrasket, da det går op for ham, hvordan fødselsforberedelserne skal udføres.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. februar 2021 kl. 16:23

I serien ‘Philip og Simone’ kommer man helt tæt på 31-årige Philip May og 24-årige Simone Hvenegaard i deres tid frem til, at de blev forældre til Vilmar den 22. december sidste år.

Det indebærer blandet andet et besøg hos jordemoder, hvor ‘Paradise Hotel’-parret skal lave nogle særlige øvelser som en del af fødselsforberedelserne. Forberedelserne passer den kommende far godt.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Philip & Simone får deres eget program

– Nu sker det. Nu vender hun bagdelen til. Det er jo det, jeg elsker, jeg kan simpelthen ikke holde mig væk fra hende, så snart hun vender den til. Så jeg angriber. Og jeg angriber hurtigt, siger Philip May med stor begejstring i stemmen i det første afsnit i realityserien ‘Philip og Simone’.

Øvelserne leder Philips tanker hen på lidt af hvert.

LÆS OGSÅ: Ærlige Philip May: Dér knækkede jeg og begyndte at græde

– Jeg kan jo godt lide det her. Hvis det er sådan, man gør, så bliver det sgu nemt på fødestuen, siger han.

Det viste sig dog at blive en hård fødsel, hvor alle følelser kom i spil, og som på ingen måde var nem. Vilmar ville nemlig ikke ud i verden, lægerne på fødestuen forsøgte at få ham ud med sugekop, og da den lille fyr endelig kom ud, trak han i kort tid ikke vejret.

Herefter var den lille familie indlagt på neonatal afdelingen, og heldigvis er det siden fødslen kun godt rigtig godt med ‘Paradise’-parrets søn.

LÆS OGSÅ: Simones dramatiske fødsel: Han trak ikke vejret

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discovery+.