UH! ‘Nybyggerne’-stjerne skal træffe store beslutninger

Det bliver spændende at se, om vinderen af ‘Nybyggerne’ kaster sig ud i en helt ny jobsituation.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. juni 2020 kl. 14:55

Det populære ‘Nybyggerne’-par Lise og Michael afslørede den 1. april, at de udvider familien og bliver forældre til barn nummer to. Parret har i forvejen Villy, som Lise var gravid med, mens ‘Nybyggerne’ blev optaget for omkring fire år siden.

Nu er der få uger til, at Lise Vandborg går på barsel, og den tid har hun gjort sig en masse tanker om.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager: Jeg mistede begge mine forældre som 14-årig

– Tankerne kører på højtryk i de her dage. Der er få uger til barsel, og inden da skal der være en slagplan over, hvad jeg en dag skal vende tilbage til. Jeg har brug for, at der skal ske noget nyt eller anderledes på min jobfront, og det betyder, at svære og store beslutninger skal træffes, skriver hun i et opslag på Instagram.

Hun begynder sin barsel omkring den 7. juli, hvor hun har fødselsdag, og planen er, at hun vil holde den 100 procent arbejdsfri og have fuldt fokus på familien. Michael vil så hjælpe til med at lave opslag på sociale medier.

LÆS OGSÅ: Se ‘De unge mødre’-Sandras flotte vægttab: Sådan gør jeg

– Når jeg så en dag vender retur, så kan det godt være, at det hele bliver nyt og spændende fra vores side. Hvordan det hele bliver, ved jeg ikke endnu, men i samarbejde med Michael og en uvildig rådgiver, så skal vi nok få tingene til at lykkedes – som altid, fortæller den tidligere ‘Nybyggerne’-vinder.

Lise og Michael vandt i 2016 vandt TV 2-programmet ‘Nybyggerne’, hvor de valgte at fortsætte gør-det-selv-eventyret og gøre det til deres levevej.  Udover deres fælles blog har parret også deres eget byggeprogram ‘Nybyggerne rykker ud’ og så er de selvstændige med en virksomhed, der sælger retro møbler og design.

LÆS OGSÅ: Paradiso åbner op om misbrug: Jeg røg på psyk

Her kan du læse Lises tanker om barslen og tiden efter. Opslaget er fra hendes Instagram-profil. 

 

View this post on Instagram

 

Tankerne kører på højtryk de her dage. Der er få uger til barsel og inden da, skal der være en slagplan over, hvad jeg en dag skal vende tilbage til, klar. Jeg har brug for det skal ske noget nyt eller anderledes på min jobfront, og det betyder at svære og store beslutninger skal træffes. Men også spændende ting! Så snart det er min fødselsdag d. 7. Juli er det i hvertfald helt sikkert at jeg starter op på 100% barsel, så der for en stund kan være fuld koncentration på familien. Michael vil dele lidt herinde for mig og jeg vil lave nogle ting på forhånd. Men når jeg så en dag vender retur, så kan det godt være at det hele bliver nyt og spændende fra vores side. Hvordan det hele bliver, ved jeg ikke endnu, men i samarbejde med Michael og en uvildig rådgiver, så skal vi nok få tingene til at lykkedes – som altid ❤️??☀️ Idéer er der nemlig masser af, og dem skal vi have grebet og taget fat på, sådan at vi igen kan komme ind i et flow, hvor vi laver noget, vi bare synes er superfedt og inspirerende.

A post shared by Lise Vandborg – Nybyggerne (@lisevandborg) on