UH! Nu giver Samira ny status på kærligheden

Der er vist en person, der har gode chancer for at løbe afsted med Samiras hjerte.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. januar 2021 kl. 8:55

‘Singletown’-parret Samira og Ann Camilla, AC, gik fra hinanden lige før jul, og siden bruddet har de været gode veninder. Så gode veninder, at Samira fortsat bor i AC’s lejlighed i København.

De to piger deler ikke bare bopæl, men også studie, da de begge læser til pædagog. Det var i den forbindelse, de for lidt over to år siden mødte hinanden.

LÆS OGSÅ: Amanda afslører nyt på kærlighedsfronten

Men for få uger siden brast kærligheden altså en gang for alle, og i sidste uge kom det frem, at AC er begyndt at se en anden kvinde, som hun faktisk er gået hen og blevet vild med.

Dater både drenge og piger

AC er ikke den eneste af de to, der er begyndt at se en anden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realitybabe i stort vægttab

– Jeg dater lidt i ny og næ – jeg dater både drenge og piger for at finde ud af, hvad der føles rigtigt for mig. Der er ikke én bestemt, jeg ser, men der er måske én, der er lidt sødere end de andre, som jeg skal på date med igen i dag, fortæller Samira.

Hun tilføjer:

– Jeg søger ikke en kæreste lige nu, jeg har det rigtig godt, som tingene er. Jeg gider ikke noget forhastet, alt er godt her, og jeg hygger mig bare. Men står “ the one “ foran mig, er jeg ikke afvisende.

Havde ikke flere følelser for AC

Det kan gøre ondt, når man skal se sin ekskæreste forelske sig på ny, men Samira har det faktisk ikke svært med det.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Sådan har Jonas det med Elisabeth i dag

– Det er så dejligt for AC, at hun har fundet kærligheden, jeg under hende alt det bedste! Mit fokus er ikke på AC længere, det ligger på mig selv nu, fortæller Samira til Realityportalen.

Den tidligere deltager i ‘Singletown’ deltog blandt andet i realityprogrammet, fordi hun gerne ville være bedre til at mærke sine følelser, og det er også det, hun arbejder med nu.

– Jeg har lært mange ting af mit forhold med AC. Jeg har fundet ud af, hvad jeg vil finde mig i, og hvad jeg ikke vil finde mig i. Jeg gider ikke kontrolleres. Jeg er virkelig glad for, at jeg tog snakken med AC, for jeg havde ikke flere følelser for hende, og jeg har det virkelig dejligt nu.

LÆS OGSÅ: Christel og Asbjørn: Vi har helt vildt god kemi

Læs mere om