UH! Mascha Vangs eks er blevet far

Pinsesøndag blev Mascha Vangs ekskæreste far til en lille dreng.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. juni 2020 kl. 10:51

I 2016 og 2017 var Mascha Vang og Rasmus Jarlov et af Danmarks hotteste par, men efter et år og tre måneder blev de enige om at stoppe forholdet, og siden har de fundet hver deres nye vej i livet.
LÆS OGSÅ: De blev ‘Gift ved første blik’ i 2018: Sådan går det dem i dag
Det er tydeligt, at den 43-årige politiker fra Det Konservative Folkeparti er landet på den helt rette plads. Pladsen er ved siden af kæresten Julie Frölich, og den 31. maj strålede parret en anelse mere end solen, da de blev forældre til en lille dreng. Han kom til verden seks uger for tidligt, men er både sund, rask og har det godt, trods den for tidlige fødsel.
LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes har slået op med Amanda: Jeg har ikke følelser mere

Mascha og Rasmus (Foto: Lars E. Andreasen)

– Et mageløst lille mirakel. Julie og jeg blev Pinsesøndag velsignet med denne perfekte, lille dreng. Han kom til verden seks uger før forventet, og selv den mindste trøje er for stor. Men han er stærk og sund, og vi er de lykkeligste mennesker i verden, skriver Rasmus Jarlov i et opslag på sin Instagram-profil.
Dermed er han blevet far for første gang, hvilket har ændret livet på den bedste måde.
– Intet har nogensinde været så vigtigt og meningsfyldt, og vi er de stolteste og lykkeligste forældre, man kan forestille sig, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører flytteplaner
I begyndelsen af maj blev Rasmus Jarlov sygemeldt fra Folketinget frem til sommerferien, da han blev ramt af alvorlig inflammation i kroppen. Det fortalte han på sin Facebook-profil.
Derfor er der altså nu lidt ekstra tid til at nyde livet som nybagt far.
LÆS OGSÅ: Amandas opgør: Nu får i ærlige billeder og uperfekte vinkler
Herunder kan du se det lille mirakel, som Rasmus og Julie er blevet forældre til. 

Læs mere om