UH! Janni afslører nye detaljer om affæren med Karsten Ree

Janni Ree husker tydeligt sit første besøg hos Karsten Ree. På det tidspunkt forestillede hun sig ikke, at de skulle være et par, og det er der mange grunde til. Men om få uger har de været gift i seks år.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. marts 2021 kl. 17:55

Den 9. april 2021 kan Janni Ree, 51, og Karsten Ree, 75, fejre, at de har været gift i seks år.

Stjernen fra ‘Forsidefruer’ kan ikke helt forstå, hvor tiden er blevet af, for det føles som i går, at hun besøgte Karsten for allerførste gang på Strandvejen i Vedbæk.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

– Jeg kom hjem til Karsten med sushi. Jeg kan tydeligt huske, at han havde sådan en pink, blomstret skjorte på. Den skjorte havde han haft på i TV 2 News flere gange. Og så havde han sådan et kæmpe hår, fordi han ikke var blevet klippet længe, og jeg tænkte: “Det var da et ordenligt garn”, griner hun og tilføjer:

– Men det var meget sødt. Og så var han bare charmerende og klog. Og alle de ting vi kvinder godt kan lide.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne deler stor nyhed

Aflyste brylluppet

Det lå ellers ikke sådan lige i kortene, at Janni og Karsten skulle på den date og hurtigt derefter blive et par. De havde før mødt hinanden til nogle fester, men en aften under Amin Jensens jubilæumsshow var der pludselig noget andet i luften.

På det tidspunkt i 2013 var Janni forlovet, mens Karsten var kærester med den i dag 61-årige Lotte Heise. Det forhold gjorde han forbi, mens Jannis forhold sluttede mere uheldigt. Faktisk skulle hun have været gift den sommer med Christian Abrahamsen, men de aflyste brylluppet, da Christian havde et ønske om børn, som Janni ikke havde.

LÆS OGSÅ: Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

Karsten, Janni og Cobra (Foto: Janus Nielsen.)

Dum afslutning

– Mit forhold var jo allerede gået galt, så det var ikke Karsten, der kom og ødelagde det. Men det kom ud på en lidt uheldig måde, fordi Karsten udtalte til Ekstra Bladet, at vi legede far, mor og børn, men at han ikke måtte sige for mig, at vi var kærester, husker Janni, der med det var klar over, at de så ville være på forsiden den næste dag.

– Så var det ude. Det var bare lidt synd og en dum afslutning for mig. Jeg stod med et hus fem minutter fra Karstens hus, og jeg skulle i landsretten, hvor jeg så kommer ind med en ældre mand, det var virkelig turbulent.

I dag har Janni et godt forhold til sin eksforlovede, og datteren Nathalie Mathorne har også stadig et nært forhold til ham.

LÆS OGSÅ: Frederiks svære barndom: Hun var vores reservemor

Underholdt i retten

Som nævnt var Karsten Ree altså med i retten, hvor det ikke var nogen overraskelse, at de tiltrak en del opmærksomhed.

– Karsten underholdt alle i retten, og det var der flere medier, der fangede og tænkte, at vi var et umage par, siger hun.

Det førte til, at der bare få måneder efter, de var blevet kærester, blev optaget ‘Janni & Karsten – Kærlighed mod alle odds’.

I januar 2014 flyttede Janni ind hos Karsten Ree, og lidt over et år efter, nemlig den 9. april 2015, blev de gift.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’