UH! Ikke set før i dansk 'Ex on the Beach'-historie

For første gang i det danske ‘Ex on the Beach’ er to brødre med i reality-programmet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. april 2020 kl. 08:54

Det kom bag på 23- årige Mark Folke Ovesen, da hans lillebror pludselig kom gående ned ad trappen ved den lækre villa i Brasilien. Det gjorde det især, fordi de andre deltagere havde beskrevet den nye ex i villaen som en høj, bred fyr med tatoveringer, hvilket er langt fra den måde, som Mark vil beskrive sin bror.
LÆS OGSÅ: Så du ‘Ex on the Beach’-Louise løbe ind i vinduet? Hun var ikke den eneste
I ‘Ex on the Beach’s fortid er det blandt andet sket i den svenske version, at to brødre har været sammen med den samme pige og derfor møder hinanden i reality-programmet. Men det er første gang, det sker i den danske udgave.
– Jeg tror, produktionen så det som en mulighed for, at Jonas kunne komme ned som Justinas ex og lave lidt drama, eftersom jeg havde hygget lidt med hende, siger Mark om, at Jonas er den nye ex.
LÆS OGSÅ: Sheena om ydmygelsen for øjnene af paradisoer: Det var pinligt
Marks bror Jonas er 22 år, og de to har et stærkt bånd. I Danmark ses de to flere gange om ugen og går altid i byen sammen. Og nu har de altså endnu et fælles og uforglemmeligt eventyr, som knytter dem sammen.
– Jeg elsker generelt bare at have Jonas som min bror og ville aldrig kunne undvære ham. Han er den sjoveste person, jeg nogensinde har mødt.
LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single
Mark og Jonas har en bror mere, som er den yngste i flokken.
– Vi er som tre bedste venner, siger Mark om sin anden lillebror Sander på 18 år.