UH: I aften skriver 'MasterChef' historie

Er du ‘MasterChef’-fan, så er der guf i vente!

Af Anna Løwe - 23. marts 2020 kl. 16:55

I dagens ‘MasterChef’-afsnit skriver programmet dansk ‘MasterChef’-historie, når dommerne introducerer de håbefulde aspiranter for ugens helt store præmie: Guldnålen.

Guldnålen er en immunitetsnål, der kan sikre vinderen overlevelse senere i konkurrencen. Den kan nemlig bruges som betaling for overlevelse i en eventuel elimineringsrunde, og dommerne lægger derfor op til intens madkamp.

LÆS OGSÅ: Er du Danmarks nye ‘MasterChef’?

Det bliver en dramatisk dag, hvor de tre ‘MasterChef’-dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch, hver især tilrettelægger én konkurrence. Dagens dygtigste madtalenter får muligheden for at kvalificere sig til Kampen om Guldnålen, der skal stå på torsdag. Men ikke alt er fryd og gammen, for dagen afsluttes med en elimineringsrunde, der byder på eksklusivt besøg, og hvor en simpel dessert viser sig at være en (for) stor mundfuld for mange af deltagerne. Her skal deltagerne nemlig lave flødeboller.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’ vender tilbage: Gav problemer for den ene dommer

Det selvsamme har Jesper Koch lavet i weekenden sammen med familien og lagt opskriften på Instagram, så hvis man ønsker at give sig i kast med de lækre snacks, kan man se hans opskrift nedenfor:


Se et klip fra dagens afsnit nedenfor:

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fyret efter kontroversielle udtalelser
LÆS OGSÅ: Janni deler glædelig nyhed: Det har vi brug for i de her tider