UH! Her er 'Paradise'-Julies nye fyr

Efter forholdet til ‘Stjerne Boksning’-deltageren sluttede, har en ny fyr fået plads i Julies liv.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. januar 2020 kl. 07:25

Hun blev kendt som den mystiske pige med masken, der i tredje afsnit af ‘Paradise Hotel’ overraskede hotellets gæster på det ene værelse efter det andet. Bag masken gemte 22-årige Julie Bischoff sig, og siden opholdet i Mexico har der været et par fyre i reality-babens liv. Den seneste, Pablo, er flyttet ind hos hende.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico
– Jeg har altid været en sucker for anderledes dyr, og vi har haft et par papegøjer i familien gennem årene, så jeg tænkte, at nu var det på tide, at jeg fik mig én. Jeg fandt ham på DBA efter en længere søgen, siger Julie til Realityportalen.

Julie deler nu hjem med Pablo. (Foto: Privat.)

Fik kæreste efter ‘Paradise’

Efter hjemkosten fra Mexico blev Julie ellers kærester med Ronni Lindvig, der er kendt fra ‘Stjerne Boksning’. De to er begge fra Korsør. Desværre brast forholdet efter fem måneder.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at se kæresten have sex med en anden på tv
– Mig og forhold er bare ikke den bedste kombination. Jeg trækker mig ofte, når nogen kommer for tæt på, for ellers kommer jeg til at kede mig. Jeg duer bare ikke til at sidde hjemme foran fjernsynet og kysse hele aftenen. Der skal sgu ske noget hele tiden, siger Julie.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-vært har fået ny kæreste
– Så på kærlighedsfronten er jeg noget af et mysterie. Jeg er ikke så god til at udtrykke følelser. Derfor bliver jeg meget hurtigt dømt til ikke at være interesseret i den person, jeg er sammen med, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og kæresten Tommy: Sådan mødtes vi
Udover ‘Paradise Hotel’ er Julie også kendt fra ‘For lækker til love’.