UH! Har Nynne fundet en ny mand?

Nynne Larsen har været igennem en turbulent tid, men nu er er der én, der har fået det helt store smil til at vende tilbage hos hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. september 2021 kl. 8:56

Tilbage i august gik det helt galt mellem Robert Hansen og Nynne Larsen, der på dramatisk vis og med offentligheden med som tilskuere gik fra hinanden. Det skete, efter Nynne anklagede Robert for vold og postede et billede på Instagram af sit ansigt, der var gult og blåt.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Bruddet har været en hård omgang for den 25-årige reality-babe, der efterfølgende har kæmpet med en følelse af mindreværd og tilbagevendende mareridt om natten. Men nu lyder det alligevel til, at hun for alvor er på vej til at få det godt igen. Hun har nemlig mødt én, der gør hende meget glad.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nynne Larsen få dage før bruddet med Robert fortalte, at alt var godt – hun ville dog gerne have, at han friede til hende…

– Jeg kan sige så meget, at jeg normalt er rigtig dårlig til at svare på sms’er, men denne person får jeg altid svaret. Men altså – jeg har mødt mange nye mennesker. Folk er jo søde. Jeg tager bare en dag af gangen, siger baben, der er kendt fra ‘Dagens mand’ og ‘Divaer i junglen’, til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Også i en story på Instagram fortæller hun, at der en ny person, der lige for tiden løber med hendes opmærksomhed.

– Selvfølgelig har alting været mega hårdt og sårbart, men det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg har fået et nyt bekendtskab, som får mig til at smile lidt ekstra de her dage. Nogle gange går tingene ens vej, når man pludselig forventer det allermindst, og så skal man huske at sætte pris på det, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Det har været en tid med mange op- og nedture, siden Nynne og Robert stod frem som par i september 2020. Allerede den efterfølgende januar gik de hver til sit, men under et døgn senere fandt de sammen igen.

Med beskyldningerne om vold og den fight, der kørte mellem parret på de sociale medier, sluttede forholdet så definitivt i slutningen af sommeren – og nu tyder noget på, at Nynne er på vej til at finde kærligheden på ny.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Læs mere om