‘Ex on the Beach’-par i nyt reality-program: Her er premieredatoen

I et nyt program åbner Caroline og Mathias op om alt det, der er sket, siden de mødte hinanden i første sæson ‘Ex on the Beach’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. juli 2020 kl. 10:21

De fandt sammen i første sæson af ‘Ex on the Beach’, der blev sendt i 2018 og blev begyndelsen på den helt store kærlighedshistorie. For ret hurtigt flyttede Mathias og Caroline sammen på en gård i Herning, og i november sidste år blev de forældre.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

Nu er Caroline Godrim og Mathias Severinsen igen aktuelle i et reality-program. Programmet hedder ‘Fra fame til familie’, og her er stranden, palmerne og det azurblå hav fra ‘Ex on the Beach’ skiftet ud med den lille baby Oliver, marker, heste og et nyt fælles hjem på den jyske hede.

LÆS OGSÅ: Amanda: Derfor sårede Nicklaes mig mere end Mikkel

I programmet ser man, hvad sker der, når to bliver til tre: Lille Oliver er nemlig kommet til verden, og babylykken er total. Og dog. For med en baby i huset følger nye rutiner. Og nye rutiner betyder at stå op om natten, blive tisset på, shoppe ting Mathias ikke anede fandtes og gå til babyfotograf. Den udfordring tackler Caroline og Mathias forskelligt. For mens Caroline har forberedt sig minutiøst på mor-rollen, er Mathias mere afslappet og tager tingene som de kommer. Det skriver Discovery i en pressemedelelse.

LÆS OGSÅ: WOW: Lenny Pihl deltager i nyt, VILDT dating-program

– Vi vil være førende på historier fra virkeligheden. Danskerne skal kunne klikke rundt i en verden af fængende fortællinger, hvor du kommer bag facaden og tættere på virkeligheden. Det er lige præcis, hvad ”Fra fame til familie” giver brugerne på Dplay: Vi kommer helt tæt på den lille familie hele vejen fra Olivers fødsel til hans barnedåb, siger Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør i Discovery Networks Danmark.

Lykken brast

Siden er Mathias og Caroline gået fra hinanden. Bruddet havde længe været undervejs, men da de fandt ud af, at Caroline var gravid, besluttede de at kæmpe for forholdet. Det lykkedes ikke at genfinde kærligheden, og har begge to udtalt til Realityportalen, at bruddet i bund og grund skyldtes, at de er for forskellige.

‘Ex on the Beach’-stjernerne bor dog stadig sammen indtil september. Så bliver Oliver delebarn, da Caroline flytter tilbage til Djursland, mens det endnu er uvist, hvad Mathias gør.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig

‘Fra fame til familie’ består af fire afsnit og vil blive sendt på Dplay fra den 26. juli, hvor programmet har premiere. 

Herunder kan du se en trailer fra programmet.