UH! ‘De unge mødre’-babe dater ‘Paradise’-stjerne

Reality-stjernernes veje krydses i et program, der for dem begge er ret nyt. Her er de på date, og den unge mor åbner op om fortiden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. oktober 2020 kl. 10:00

I det seneste afsnit ‘Singletown’ forlod Melina og Lenny programmet. Men der er stadig en række par tilbage, som vil fortsætte med at sætte forholdet på prøve, og et af dem er Sami og Lea.

De har begge to været på dates med andre, og nu tager Sami på endnu en date. Det gør han med et velkendt ansigt.

Sami Hansen og Simone Pedersen på deres første date. (Foto: Dplay)

24-årige Simone Pedersen har nemlig medvirket i realityserien ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Hun er mor til Mille, som kom til verden i oktober sidste år. Hun har også Emily, der til december fylder 4 år. Pigerne har ikke samme far, og sidste år flyttede Simone og Milles far, Kasper, fra hinanden, kort tid efter at Mille kom til verden.

Årsagerne til beslutningen om at flytte fra hinanden og status på forholdet til Kasper har Simone holdt meget privat. Senest har man kunnet følge hende i sæson 28 af ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Deler nøgenbillede

Daten med Sami

Nu medvirker hun altså i et nyt og helt andet realityprogram.

Hvor stor en rolle baben vil få i ‘Singletown’, vil tiden vise. Det afhænger af, hvor god kemi der er mellem hende og Sami, og om deres første date kan føre til en date nummer to.

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilts private lykke: Keld er min klippe

Men det tyder på, at de to taler godt sammen. I hvert fald åbner Simone overfor Sami op om, at hun i fortiden har været lidt hård type, og Sami lytter og spørger ind.

– Jeg har været en del oppe at slås. Det var først, da jeg blev gravid med min ældste, at det liv skulle laves om. Hun reddede mig fra at blive ved med at leve det her hårde liv med de forkerte venner og nogle, der pressede dig ud i noget, du ikke skulle, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

Se et klip fra Sami og Simones date. Se hele afsnittet på Dplay.