Bea og kæresten afslører nye detaljer om forholdet

Efter et år sammen er musikerparret nu klar til at tage forholdet et step videre.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. februar 2021 kl. 11:03

For cirka en uge siden kom det frem, at Bea Sarockaite har fået en kæreste, den 20 årige Adis, men torsdag fortalte ‘X Factor’-baben, at hun på ingen måde var solgt fra første sekund.

Der skal nemlig meget til, at hun falder for en fyr.

Hun mødte Adis første gang backstage til en koncert, hvor han havde optrådt.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltagere raser over programmet

– Derefter holdt vi kontakten kørerende. Han var virkelig efter mig, derfor vi endte sammen. Jeg plejer faktisk ikke at give drenge en chance, hvis jeg kan se, at de ikke går all in for et forhold, forklarer Bea til Realityportalen.

Til gengæld gik Adis all in.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-babe scorer kendt musiker

– Han gjorde et godt førstehåndsindtryk på mig, jeg havde også set ham lave musik på YouTube før. Men han lagde bare alt sit fokus på mig, svarede mig med det samme på telefonen, og jeg kunne godt mærke, han virkelig var forelsket i mig. Så  det skyldtes helt klart hans engagement i mig og hans dejlige personlighed. Og selvfølgelig hans udseende, griner Bea.

View this post on Instagram

 

A post shared by 3ea (@beakaite)

Flytter sammen

I dag er hun glad for, at hun dengang gav det hele en chance. For de to har været kærester i omkring et år. Og faktisk går det nu så godt med forholdet, at de to kunstnere har en plan om at flytte sammen i en lejlighed i København inden længe.

LÆS OGSÅ: Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven

Til nu har der været en del kilometer imellem dem, da Adis bor i Aalborg, mens Bea bor i København.

– Vi er begge rappere, så vi har samme mål og er begge ambitiøse. Så det er dejligt at have næsten samme livsstil. Det har været en langdistanceforhold fra starten af med mange besøge hos hinanden. Men vi er stadig sammen, og han kommer snart til bo i København. Vi flytter måske snart sammen i København.

LÆS OGSÅ: UH! Sådan blev Asbjørn og Christel kærester