UH! 24-timers daten var meget mere romantisk, end man ser på tv

Stine og Casper fik meget tid sammen uden kamera, og de mener begge, at produktionen har underspillet deres date.

Af Rikke Lynge - 9. juni 2021 kl. 21:15

Stine og Casper var i dagens afsnit af ‘Bachelor’ på romantisk 24-timers date, og selvom daten kun foregik i samme hus, så havde de to deltagere ikke svært ved at få tiden til at gå.

– Casper og jeg kommunikerer rigtig fint, og der var ikke pinlig tavshed på noget tidspunkt, så tiden fløj afsted, forklarer Stine til Realityportalen, og Casper er meget enig.

– Det, man ser på tv, er jo kun 15 minutter eller sådan noget. Vi havde virkelig nogle dybe samtaler og fik drøftet værdier og principper i livet, og vi er meget enige om de ting der, fortæller Casper om daten med Stine.

LÆS OGSÅ: CHOK! Denne pige siger nej til date med Casper i ‘Bachelor’

Selvom man som seer ikke er i tvivl om, at Stine og Casper er trygge i hinandens selskab, og der er meget kemi mellem de to, så synes de begge, at produktionen har underspillet hele dagen.

– Jeg synes faktisk, de har gjort det meget simpelt, og jeg husker meget mere flirt og grin, end de egentlig har klippet det sammen til, fortæller Stine og uddyber:

– Det var rigtig romantisk, og det er nok også derfor, jeg slappede af i det. Vi har mange ting til fælles og er meget lig hinanden på mange punkter, og de omgivelser, de havde fundet, det var afslappende og hyggeligt.

LÆS OGSÅ: Elvira taler ud om muslimsk kæreste

Blev der kysset?

Stine ønsker ikke at gå i detaljer med, hvor meget romantik, der var mellem hende og Casper, hun kan kun fortælle, at det er mere romantisk, end man ser på tv.

– Jeg tænker, der er en grund til, de klipper, som de gør. Jeg gik ind til det her med den indstilling, at der er ting, der vises på skærmen, og ting jeg holder for mig selv. Min taktik var derinde, at hvad der sker mellem mig og Casper, som ikke direkte bliver fanget på kameraet, det holder vi for os selv, og det var en del af spillet, forklarer Stine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Casper i tvivl om Michaela: Er hun overhovedet interesseret i mig?

Derfor lader hun det også være gætterier, hvorvidt de to sov sammen om natten.

– Vi har to værelser og en kæmpe stue, og vi må helt selv vælge, hvor vi vil sove. Jeg kan bare afsløre, at da vi siger godnat, går vi ikke i seng, fortæller Stine, som brugte hele aftenen og ud på natten sammen med Casper, hvor de fik sig nogle gode samtaler.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne efter chikane: Tag noget ansvar

Læs mere om