Lie-Kaas med hovedrolle i ny serie: Dét skal du se på HBO Nordic!

Nikolaj Lie-Kaas har én af hovedrollerne i den nye HBO-serie ‘Britannia’, som spåes til at være en glimrende pendant til ‘Game of Thrones’-universet.

Af Louise Andersen - 13. januar 2018 kl. 17:55

Premiere

(Foto: HBO Nordic)


Britannia
Serien ‘Britannia’ foregår 43 år efter vores tidsregning. Den romerske hær kæmper en målrettet kamp for at erobre Storbritannien og udvide Romerriget mod nord. De keltiske klaner plages af indbyrdes stridigheder, men må forsøge at begrave stridsøksen i et forsøg på at samarbejse, hvis briterne skal modstå den romerske invasion. Klanerne slår sig sammen med druiderne i et forsøg på at bekæmpe romerne, men vil det lykkes?
Bonusinfo: 
Den danske skuespiller Nikolaj Lie-Kaas har én af hovedrollerne i serien som karakteren Divis.
Mange har spået serien til at være en glimrende pendant til hele ‘Game Of Thrones’-universet.
– Hvad: ‘Britannia’
– Hvem: Kelly Reilly, Eleanor Worthington, Nikolaj Lie-Kaas m.fl.
– Hvornår: Har premiere den 19. januar
– Hvor: Kan ses på HBO Nordic.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Jeg startede året med en abort

Aktuel

(Foto: HBO Nordic)


The Magicians
Serien er baseret på Lev Grossmans storsælgende bogserie, hvor vi følger Quentin Coldwater, en meget intelligent, men socialt tilbagetrukket fyr i 20’erne, der i al hemmelighed er besat af en række fantasy-romaner om det magiske land Fillory, som han læste om som barn. Hans tilværelse er kedsommelig, indtil han bliver optaget på et hemmeligt, eksklusivt college for magi i den nordlige del af delstaten New York.
– Hvad: ‘The Magicians’
– Hvem: Olivia Taylor Dudley, Summer Bishil, Arjun Gupta m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu.
– Hvor: På HBO Nordic.
LÆS OGSÅ: Hele ‘Star Wars’-triologien er nu online: Dét skal du se på HBO Nordic!

Kender du…?

(Foto: HBO Nordic)


Strike Back
I ‘Strike Back’ følger man to medlemmer af det tophemmelige antiterrorkorps Sektion 20, Michael Stonebridge og Damian Scott. Stonebridge og Scott rejser verden tynd på jagt efter en farlig terrorist ved navn Latif, der planlægger et angreb med masseødelæggelsesvåben.
LÆS OGSÅ: Historisk spiondrama: Dét skal du se på HBO Nordic!

Nu på HBO Nordic

‘Capote’. I 1959 hører Truman Capote, en populær skribent for The New Yorker, om det rædselsvækkende og meningsløse drab på en hel familie i Kansas og rejser afsted for at lave resarch til en artikel.
‘Leo’. Leo fejrer sin 30-års fødselsdag, og omgivet af familie og venner skåler han for fremtiden. Men efter festen sker der noget, som vil forandre tilværelsen for evigt.
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!