Harry Styles og Tom Hardy i 'Dunkirk': Dét skal du se på Netflix - Her & Nu

Harry Styles og Tom Hardy i 'Dunkirk': Dét skal du se på Netflix

Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Af Louise Andersen - 2. juni 2018 kl. 09:55

Premiere

(Foto: Netflix)

Dunkirk

Filmen ‘Dunkirk’ skildrer evakueringen af allierede tropper fra stranden i Dunkirk, Frankrig, under Anden Verdenskrig. De ca. 400.000 soldater – primært fra Belgien, Frankrig og Storbritannien – er fanget som levende skydeskiver omringet af fjenden fra fastlandet, havet og ikke mindst luften. De udmattede unge mænd kan se de engelske kyster i horisonten, men hæren kan ikke sende en storstilet redningsaktion. Nu er det op til de civilie sjæle at gøre en indsats.

Bonusinfo:

‘Dunkirk’ er instrueret af Christopher Nolan, der blandt andet også har instrueret ‘Inception’, ‘Interstellar’, ‘The Prestige’ og Batman-triologien. Plottet i ‘Dunkirk’ bygger på virkelige begivenheder, der fandst sted i Frankrig i 1940, og det gør filmen til Nolas første, der ikke er 100 procent fiktiv.
‘Dunkirk’ var nomineret til hele otte Oscars. De vandt tre; bedste lydredigering, bedste lydmix og bedste filmredigering.
– Hvad: ‘Dunkirk’
– Hvem: Tom Hardy, Cillian Murphy, Harry Styles m.fl.
– Hvornår: Har premiere 12. juni.
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: Spænding, drama og en dokumentar om døden: Dét skal du se på Netflix!

Aktuel

(Foto: Netflix)

Alex Strangelove

‘Alex Strangelove’ er historien om Alex Truelove, som er en afbalanceret high school senior med en vidunderlig kæreste, Claire, og en lys fremtid forude – og med planen om at opnå sin sidste milepæl som teenager ved ikke længere at være jomfru. Men tingene bliver komplicerede, da han møder Elliot; en flot og charmerende homoseksuel fra den anden ende af byen, der ubevidst sender Alex på en rutsjebanetur af seksuel identitet.
– Hvad: ‘Alex Strangelove’
– Hvem: Daniel David Doheny, Mdeline Weinstein, Antonio Marziale m.fl.
– Hvornår: Har premiere den 8. juni.
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: Dokumentarfilm om Avicii: Dét skal du se på Netflix

Dokumentar

(Foto: Netflix)

The Staircase

‘The Staircase’ er Netflix’ seneste true-crime-thriller, som fortæller den overbevisende historie om Michael Peterson, en krimiforfatter, der beskyldes for at dræbe sin kone Kathleen, som blev fundet død for enden af trappen i deres hjem, men også det 16 år lange retslige efterspil, der fulgte efterfølgende.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne springer ud som skuespiller i Netflix-serie

Nu på Netflix

‘Benjamin Buttons forunderlige liv’ er fortællingen om Benjamin Button – en mand, der blev født som gammel og rynket, men som bliver yngre med årene.
‘Solace’. To FBI-agenter får hjælp fra en clairvoyant læge til at finde en seriemorder, der gå efter uhelbredeligt syge patienter.
LÆS OGSÅ: En splinterny high school-film: Dét skal du se på Netflix!
LÆS OGSÅ: Uh! Krimidrama med Nikolai Coster-Waldau: Dét skal du se på Netflix!