Udskældt 'De unge mødre'-deltager vender tilbage - Her & Nu

Udskældt 'De unge mødre'-deltager vender tilbage

Natascha Linea er igen at finde blandt deltagerne i ‘De unge mødre”.

Af Jonas Sand - 26. april 2017 kl. 08:55

Natascha Linea Kaup afslørede sidste år, at hun trak sig fra ‘De unge mødre‘, og få måneder efter slog hun fast, at det var tale om et endeligt stop. Men nu har den unge mor ombestemt sig, og derfor medvirker hun alligevel i den kommende sæson. Det fortæller hun på sin blog, og over for Realityportalen.dk uddyber hun beslutningen:
– Det var aldrig rigtig min beslutning at stoppe. Min ekskæreste (faren til sønnen Novah, red.) var bestemt ikke fan af programmet, og hver gang kameraholdet skulle optage, skulle han være væk, og der skulle vendes billeder af ham og familien, fortæller Natascha Linea.
– Det gav også nogle skænderier, og jeg fravalgte programmet for i stedet at kæmpe for forholdet til ham. Nu er det dog gået helt i stykker, og jeg har derfor valgt at vende tilbage. Jeg har det jo rigtigt sjovt med at filme, og jeg har det godt med folkene bag kameraet. Jeg kan godt lide at vise mit liv.
LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’
Det er langt fra første gang, at Natascha Linea har trukket sig fra programmet for at ændre beslutning kort efter. Hos Discovery Networks Danmark bekræfter man, at den unge mor er tilbage i programmet, men selv indrømmer hun, at hun ikke ved, hvor lang tid det holder.
– Det ved jeg ikke. Jeg har det som sagt sjovt med at filme og vise mit liv frem. Jeg får måske en ny, sjov idé på et tidspunkt, og så kan det jo ændre sig. Men lige nu er jeg glad for at være tilbage, siger hun.
HUSKER DU? ‘De unge mødre’-kæreste var utro med faster
Aldrig helt væk
Den skarpe ‘De unge mødre’-seer har formentlig bemærket, at Natascha Linea også har været med i den igangværende sæson, selv om hun sidste år fortalte, at hun endegyldigt trak sig fra serien.
Som Realityportalen.dk dog tidligere har fortalt, så har den nuværende sæson bestået af optagelser foretaget før hendes udmelding om at forlade serien. Siden er der dog ikke blevet foretaget nye optagelser, mens hun har holdt pause.
Men det bliver der altså ændret på nu, og derfor kommer det reelt set til at se ud til, at Natascha Linea aldrig har været væk fra programmet.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea overvåges igen af kommunen
Ny sæson på vej
Tidligere har stærke rygter hos tidligere deltagere og i ‘De unge mødre’-fællesskaber på internettet lydt på, at man hos Discovery Networks Danmark gik med planer om helt at droppe ‘De unge mødre’ efter sidste års pause. De planer er dog – hvis de overhovedet for alvor har været der – helt skrottet, og Danmarks længst kørende reportageserie fortsætter.
Optagelserne til en sæson 24 i fuld gang, og selv om hverken det eller Natascha Lineas comeback er garanti for en ny sæson, så er det ifølge Realityportalens oplysninger på plads, at Kanal 4 skal vise den nye sæson af serien, der for nylig rundede flotte 500 afsnit.
Hvornår den kommer, vides dog ikke på nuværende tidspunkt. Men indtil da kan du se eller gense hele seriens 23. sæson på DPlay.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Discovery Networks Danmark, der på nuværende tidspunkt ikke vil bekræfte oplysningerne om en ny sæson.
I ‘De unge mødre’ har Natascha Linea tidligere fortalt om de mange ting, hun gerne vil have ændret ved sig selv. Det kan du høre mere om i videoen herunder:

SE OGSÅ: SJOVE fraklip fra ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-børnene topper blandt årets mest populære navne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.