Endnu en deltager trækker sig fra ‘Stjerne Boksning’

Endnu en deltager har nu trukket sig fra boksestævnet. Jonas Korsgaard alias ‘Man Machine’ udgår nemlig på grund af en forestående næseoperation.

Af Lykke Buhl - 27. april 2021 kl. 6:52

Anden sæson af ‘Familien fra Bryggen’-ægteparret Geggo og Cengiz’ stortanlagte boksestævne ‘Stjerne Boksning’ har været ramt af en del. Arrangementet skulle være afholdt sidste år, men har måttet rykkes flere gange på grund af coronarestriktionerne, og undervejs har flere deltagere måtte trække sig.

LÆS OGSÅ: UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt

Og nu må endnu en deltager melde fra, nemlig 23-årige Jonas Korsgaard, som vi kender fra ‘Love Island’ og første sæson af ‘Stjerne Boksning’, hvor han vandt suverænt over ‘Ex on the Beach’-deltageren Kasper Klausen.

– Når Jonas Korsgaard gæster Stjerne Boksning 2021 d. 4. september, så bliver det desværre ikke i ringen som ellers planlagt, men fra publikum på ringside. Mande-maskinen står overfor en vigtig næse-operation, som desværre ikke ligefrem går i spænd med en boksekamp, skriver Geggo og Cengiz i et Instagram-opslag på ‘Stjerne Boksning’-profilen.

Herunder kan du se opslaget, der melder Jonas ude

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning)

LÆS OGSÅ: Isac åbner op: Voldsdom skyld i ‘Stjerne Boksning’-afbud

Jonas: Jeg blev nødt til at tænke på mig selv

Også Jonas Korsgaard selv ærgrer sig over, at han alligevel ikke skal stå i ‘Stjerne Boksning’-ringen i kampen om de 10.000 kroner.

– Jeg er desværre ikke deltager alligevel. Corona har i første omgang udskudt det en del, og i forhold til mine konkurrencer og så videre, så er det altså også landet oveni en næseoperation, forklarer Jonas i en Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

Her uddyber han også, at det altså ikke er en næseoperation af den kosmetiske slags, han står overfor. Tværtimod er det en længe ventet operation efter en skade i næsen.

– Det er simpelthen fordi, min skillevæg er væltet, så jeg får altså ikke alt luft op i denne her side, forklarer Jonas.

– Så jeg blev nødt til lige at tænke på mig selv i denne her omgang, jeg har ventet længe på den her næseoperation. Det skal altså fikses, maskinen skal på værksted, og måske han kommer ud med en ny turbo, slutter han.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taber på ‘Stjerne Boksing’: Vi er i underskud økonomisk

Flere deltagere er udgåede

Desværre har der undervejs i de noget langstrakte forberedelser til ‘Stjerne Boksning’ været flere deltagere, der har måttet udgå fra stævnet.

Den første deltager, der måtte udgå, var paradisoen Teitur Skoubo, der ikke havde overholdt kravet om at møde op til de obligatoriske ugentlige træninger. Derfor udgik hans modstander, medparadisoen Lenny Pihl, også, og det satte ild til den i forvejen betændte stemning mellem de to. Lenny får dog en ny og endnu ikke offentliggjort rolle til begivenheden.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Stjerne Boksning’ forsøgt saboteret

Efterfølgende har den tidligere ‘Robinson’-deltager Mathias Lynge også måtte trække sig, og her lød forklaringen blot på personlige årsager. Det resulterede dog ikke i, at hans påtænkte modstander, paradisoen Daniel Rosendal, også måtte udgå. Her har der i stedet fundtes en ny, endnu ikke offentliggjort, modstander.

LÆS OGSÅ: De vandt første udgave af ‘Stjerne Boksning’

På samme måde udgår heller ikke Jonas Korsgaards planlagte modstander fra boksestævnet, forklarer Geggo og Cengiz.

– Det betyder dog ikke, at hans modstander (nogle af jer har gættet hvem) er ude, eller at der bliver en kamp mindre til stævnet – vi har nemlig allerede fundet en ny kendt deltager, som starter træning inden længe, skriver de i opslaget om Jonas’ exit.