Ude af 'X Factor': Jeg er pissestolt!

Efter fire gange som underdog gik den ikke længere for Patrick, der blev sendt ud af ‘X Factor’.

Af Jonas Sand og Kenth G. Madsen - 22. marts 2019 kl. 22:08

Patrick Smith klarede frisag i årets første to ‘X Factor’-liveshows, selv om han begge gange var blandt de to deltagere med færrest stemmer fra stemmerne. Begge gange overlevede han dog farezonen – først over for Dr. Rolf og kanylerne og siden over for Andrea Brøndsted.
Sidste fredag var dog en helt ny oplevelse for ham, da han for første gang blev sendt direkte videre af seerne, men i aften var han igen tilbage i farezonen. Denne gang over for pigegruppen Echo, der havde reddet livet på bekostning af Gina Michaells for en uge siden.
Bookmakerne havde inden afsnittet gjort Patrick favorit til at ryge ud ligesom de tre forgående livehows, og denne gang fik de ret. Efter mange overvejelser og et par svinere til meddommerne valgte Thomas Blachman nemlig at sende Patrick ud.
– Det har været en kæmpe fornøjelse – fantastiske mennesker. Især personalet, crewet, har været de mest fantastiske mennesker, jeg nogensinde har mødt, lød det fra Patrick, umiddelbart efter han røg ud.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde Michella, der trodser sin sygdom for at lave musik.


LÆS OGSÅ: Sandheden om Franks exit: Blachman tvunget til at smide ham ud

Pissestolt

Og da Realityportalen efterfølgende fangede ham, var det også det, han især pegede på, at han ville komme til at savne.
– Det, jeg er mest ked af, er de mennesker, man bliver revet fra. Det er det, jeg lægger mest vægt på. Konkurrencen i sig selv er selvfølgelig noget, man gerne vil nå langt i. Men jeg er nået pisselangt, og jeg er pissestolt. Jeg er mega-tilfreds. Jeg er sgu glad, slog han fast.
Nu skal Patrick i stedet for ud at spille en masse, og så håber han på, at han kan lave noget velgørenhed.
– Hvis det går efter planen, så håber jeg på, at jeg kan få plads til at lave noget, der hedder Min prinsessedrøm. Det rører mig sindssygt meget, og det kan gøre mig ked af det, hver gang jeg tænker på det. Dem skal jeg fandeme give nogle numre, sagde han.
På fredag klokken 20:00 på TV 2 kan du se, hvordan det går de sidste fem deltagere.
LÆS OGSÅ: Blachmans forlovede afslører kønnet: Vi venter en …