Ude af ‘Robinson’: Jeg er en helt ny kone

Det er altid øv at skulle forlade ‘Robinson’ som den første, men trods den korte tid, er udbyttet stort.

Af Rikke Lynge - 12. september 2022 kl. 21:00

Majbrit Watt, 49, blev den første til at forlade ‘Robinson Ekspeditionen’, hvilket strider mod det eneste krav manden, tidligere racerkører Jason Watt, 52, havde til hendes deltagelse.

– Da jeg ringede hjem, siger min mand, ”jeg skulle ikke høre fra dig allerede”, men igen er det jo et spil, man melder sig til, og alt kan ske. Jeg vil vove den påstand, han var mere skuffet, end jeg var. Inden jeg tog afsted, sagde han også, at jeg skulle love ham ikke at være den første, der røg ud, men det gjorde jeg så, fortæller Majbrit til HER&NU efter visningen af første afsnit.

LÆS OGSÅ: Fra 22 til 21: Ude af ‘Robinson’ inden optagelserne

Artiklen fortsætter under billedet.

Jason kigger på Majbrit, da hun er den første, der ryger ud af ‘Robinson’ (Foto: Anthon Unger)

Selvom Majbrit kun nåede at være fire dage på øen, har hun fået en masse med hjem.

– Alle kvinder burde komme afsted. Som Jason siger, det er en helt ny kone, han har fået hjem. Der er rigtig mange bagateller, jeg har lagt på hylden, og som jeg ikke gider bruge tid på, fortæller Majbrit og nævner en enkel.

– Jeg er ved at få vokset mit grå hår ud, og jeg glæder mig til, det er fremme. Der er så mange ting, hvor jeg er blevet ligeglad. Det er, som det er, og jeg er, som jeg er, og det er så fint, fortæller Majbrit.

LÆS OGSÅ: HAHA: Sådan har I aldrig set Karsten Ree

Stadig skuffet

Selvom Majbrit godt kan forstå, at stemmerne fordelte sig, som de gjorde, så ændrer det ikke på, hun er skuffet.

– Jeg havde da nogle på min side, da vi vågnede, men det er jo sådan, at alle går med flertallet, og hvis man ikke gør det, så er det måske ens egen røv, der ryger næste gang, så jeg kan godt forstå dem. Jeg havde gjort det samme, hvis det var mig, så jeg kan godt forstå, de ender med at vælge mig, fortæller Majbrit og fortsætter:

– Jeg er superskuffet over, jeg ikke kom længere. Man melder sig jo til at være afsted i så mange dage som muligt. Der er jo en masse andet, jeg er god til, og det fik jeg ikke lov til at bevise. Det er superærgerligt.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg tæt på at kvitte ‘Robinson’: Jeg var ikke nervøs

Majbrit, 49 år, Herlev. (Foto: Viaplay Group)