Ude af ‘Robinson’: Derfor var jeg afklaret

Endnu en modig deltager har forladt ‘Robinson Ekspeditionen’. 

Af Linnea Thorseth - 17. oktober 2022 kl. 22:00

Det stod hurtigt klart for 23-årige Isabella, at hun stod for skud i aftenens sjette ø-råd. Det skete efter, at hun og to andre holdkammerater fra Hold Syd blev forflyttet til Hold Nord.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Isabella fra ‘Robinson Ekspeditionen’ bl.a. taler om, at det også var hårdt at komme hjem. 

LÆS OGSÅ: What! Det største twist i årets ‘Robinson’

– Der var et håb om at få skabt en pige-alliance på Hold Nord eller håbe på, at Frederik stadigvæk havde noget syd i sig. Men hurtigt blev det tydeligt, at de var sammentømret, og at Hold Nords plan med os tre nye var, vi skulle ud én efter én, fortæller Isabella, som ankom til Hold Nord, sammen med holdkammeraterne Mariam og Kia.

At stemmerne ville falde på hende, blev hun kun mere sikker på, som tiden nærmede sig aftenens ø-råd.

– På vej hen mod ø-rådet havde nogle af deltagerene tårer trillende ned af kinderne, og der vidste jeg godt, hvad klokken var slået, fortæller Isabella, som dog var glad for at opleve at være en del af Hold Nord.

– Det var super fint at være en del af Hold Nord og se, hvordan de havde det. De var alle sammen supersøde, og det var sjovt at opleve, hvordan vi på Hold Syd og Hold Nord prioriterede forberedelsen af mad, hvornår på døgnet vi spiste og så videre.

LÆS OGSÅ: Teitur har flyttet arrest: Ikke længere i Odense

Led af stort savn

Én ting var, at Isabella godt var klar over, hun var på lånt tid efter forflyttelsen, men derudover kæmpede hun også med tankerne omkring dem derhjemme.

– Jeg døjede med et enormt savn til dem derhjemme. Savnet blev værre for hver dag, og jeg kunne ikke lukke tankerne ude, hvilket desværre ødelagde ekspeditionen en del for mig. Jeg stod meget alene med de tanker og måtte i nogle dage virkelig klæbe ballerne sammen for at holde ud, da jeg virkelig gerne ville gamet, forklarer Isabella og fortsætter:

– Men det gik desværre ud over det sociale og min egen psyke. Så hvis jeg ser afklaret ud til ø-rådet, er det jo også en blanding af, at når man går op af trappen, kommer man op til mad, og man kan ringe hjem til familien, lyder det fra Isabella, som nu sidder med en følelse af, at hun godt kunne have givet mere af sig selv i ekspeditionen. Samtidig er hun stolt over de 21 dage, hun holdt ud i ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært