Ude af ’Robinson’: Derfor stemmer de på mig

Mie kæmpede til det sidste, men det var desværre ikke nok.

Af Louise Vilsbøl - 28. november 2022 kl. 21:54

Det stod hurtigt klart i sæsonens næstsidste afsnit af ’Robinson’, at valget ville komme til at stå mellem Naja og Mie i ørådet. Mie trak det korteste strå, og det er hun ikke i tvivl om, hvorfor hun gjorde.

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig aftale bag kameraet i ‘Robinson’

– Jeg tror de stemmer på mig, fordi jeg er stærkere end Naja. Jeg er både en fysisk og psykisk stærkere spiller. Uden tvivl. Jeg synes 100 procent, det er en fejl, når vi taler værdighed. Jeg havde en god fornemmelse af, at det var mig, som skulle forlade ekspeditionen, selvom jeg til det sidste håbede på, de ville stemme værdighed.

LÆS OGSÅ: Emil om Lukas: Han havde fortjent det

Selvom Mie gerne ville have taget den hele vejen til finalen, så er hun glad for, at hun ikke fik en hård medfart på vej ud af programmet, ligesom Lukas gjorde i sidste uge.

– Jeg er meget beæret over den måde, de sender mig afsted. Jeg føler mig enormt respekteret og elsket, og samtidig kan jeg se mig selv i øjnene, når jeg kigger i spejlet, fordi jeg hele vejen har stået ved mig selv. Jeg har håndhævet mine værdier i livet og været god ved de andre.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-stjerne afslører: Vi fik mere mad, end man ser på tv

Skuffet over juryen

Twistet med juryen havde Mie og de andre ikke set komme, men Mie endte alligevel med at blive skuffet over det.

– Jeg tænker som det første, da Jakob siger, jeg skal ud til juryen, at jeg måske alligevel har en chance. Desværre skal vi i juryen “kun” hive en spiller ud og ikke sætte en spiller ind, lyder det med et grin fra Mie. Selvom det slutter her, er hun dog godt tilfreds med sin deltagelse.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

–  Min ekspedition har været magisk. Det har været det vildeste eventyr. Jeg er enormt taknemmelig for, at jeg fik chancen. Jeg har fået langt mere ud af det, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Hvis jeg fik chancen igen, så ville jeg sige ja uden at tøve, slutter hun.