Ude af ‘Paradise’: Jeg fik ikke en ordentlig chance

Det kom bag på Lisa, at så meget var ændret, og hun er ikke i tvivl om, hun ville passe bedre ind i den gamle version af ‘Paradise’.

Af Louise Vilsbøl - 28. juni 2022 kl. 20:00

Aftenens ‘Parceremoni’ blev endestationen for Lisa, som blev valgt fra af Zilas til fordel for flirten Damien. Selvom Lisa godt vidste, at hun ville blive fravalgt, fordi Zilas var skudt i Damien, så var det stadig en tom og ærgerlig følelse at stå tilbage med.

LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Paradise’-Sarah: Jeg blev tæsket af min mor

– Jeg føler, spillet i år handler meget om held. Det var slet ikke muligt på noget tidspunkt for mig at få en stol. Så det var bare et uheldigt tidspunkt at komme ind på. Jeg stod desværre op blandt dem, jeg snakkede bedst med, og min partner blev låst. Så der var ikke så meget at gøre. Jeg føler ikke, jeg fik en ordentlig chance. Men jeg snakkede min sag og gjorde, hvad jeg kunne, fastslår Lisa og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet

– For at være ærlig, troede jeg, man ville få en hjælpende hånd som ny, men fordi der når at komme en ny ind på dagen, blev det ikke sådan. Og det er super ærgerligt. Men jeg nød min uge på paradise.

Ville hellere have været med i det gamle ‘Paradise’

Lisa er ikke i tvivl om, at det nye koncept har haft stor betydning for hendes hurtige exit.

LÆS OGSÅ: Blev kendt som ‘Dumme-Pernille’: Nu er hun jurist

– Det var ikke det program, jeg troede, jeg meldte mig til. Jeg kan sagtens se, hvor de vil hen med det nye koncept, men jeg havde regnet med og håbet på det gamle. Jeg synes også selv, jeg passer bedre ind i det gamle ‘Paradise’. Jeg tror bestemt også, at jeg havde klaret mig bedre der, da jeg føler, det er mere mig, fortæller hun og uddyber:

– Jeg synes, det er super ærgerligt, jeg ikke nåede at vise mere af mig selv. Især fordi det jeg delte ud af personlige ting, blev klippet ud samt min vilde og flirtende side. Det var helt klart en anden oplevelse, end jeg havde forventet. Jeg savnede lidt nogle vilde fester og lidt mere ballade.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler trist nyhed

– Men jeg synes også, det er ærgerligt, at de klipper kysseri og flirt ud, i hvert fald det jeg får lavet. Og al drama, og hvad der bliver snakket dårligt om hinanden, er også fjernet. Det, synes jeg, giver programmet et poleret og forkert billede af virkeligheden.

Selvom det kun blev til en uge på hotellet, og Lisa hellere ville have været med i den gamle version af programmet, som hun troede, hun blev castet til, så er det stadig en oplevelse, hun ikke ville have været foruden.