Ude af ‘Paradise’: Det var over stregen

Det var en frustreret ‘Paradise’-deltager, der måtte forlade hotellet i denne omgang.

Af Amalie Jensen - 23. november 2022 kl. 19:55

Der var godt gang i tårekanalerne til aftenens partnerceremoni på ‘Paradise’ – især hos de tre hovedpersoner.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler dømt igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Belo er til snigpremiere på ‘Paradise’…

LÆS OGSÅ: Lenny efter stor beslutning: Jeg er glad

Nina endte med at have både Belo og Freya bag sig, og da de tre var gode venner på hotellet, var det en hård omgang for Belo og Freya at skulle stå ved siden af hinanden.

– Den eneste person, som jeg virkelig godt kunne lide fra hjertet derinde, var Freya. Det er helt i orden, at hun stiller sig bag Nina sammen med mig for at redde sin egen røv, fordi hun ikke havde andre steder at stå og selv blev presset til det, fortæller Belo til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-deltager single igen

Men på trods af, at Freya ikke havde noget andet valg, så mener Belo, at hun gik over grænsen i sin forsvarstale og gjorde situationen unødvendigt værre, end den var i forvejen.

– At Freya i sin forsvarstale hakkede ned på mig var over stregen. Hun sagde for eksempel, at Nina skulle vælge hende frem for mig af forskellige grunde, som at jeg var udsat og dit og dat. Jeg sagde i stedet til Nina, at hun skulle vælge mig på grund af, hvad jeg havde bevist over for hende og ikke på baggrund af noget, der havde med Freya at gøre, fortæller Belo, der inden partnerceremonien havde givet Nina en stol og dermed sikret hende overlevelse.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mads åbner op: Jeg flygtede fra sorgen

Det var rent spil

For Freya var der intet personligt mod Belo i hendes forsvarstale.

– Belo var den dreng, jeg klikkede bedst med, og han var der meget for mig, når jeg var ked. Vi har ret ens humor, så vi havde det rigtig sjovt. At skulle argumentere til partnerceremonien var rent spil, intet personligt. Vi har et godt forhold i dag og ses også lidt, fortæller Freya til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mads fik sine grænser overtrådt: Jeg håber, det får konsekvenser

Selvom Belo var vred på Freya efter partnerceremonien, bekræfter han, at deres forhold er fint i dag.

– På daværende tidspunkt ville jeg ikke have noget med hende at gøre. Men vi har snakket sammen efterfølgende og har egentlig bare sagt, at det var fint, fordi der ikke var andre steder, hun kunne stå, forklarer Belo.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Har modtaget dødstrusler efter øråd

Nina var nervøs for Belo

Selvom valget var hårdt at træffe for Nina, så var hun alligevel ikke så meget i tvivl om, hvem hun skulle vælge.

– Jeg var meget i tvivl om, hvem jeg skulle vælge, og så alligevel ikke. Mange så Belo ude, og den følelse kunne jeg godt mærke, da jeg var partner med ham. Jeg valgte freya, fordi jeg følte, det var det sikre valg. Efter første partnerceremonien begyndte følelsen af, at folk ville have Belo ud, og den blev bekræftet, da Sara valgte os som det sidste par at tilbringe alenetid med. Det var en ubehagelig følelse. fortæller Nina til Realityportalen og fortsætter:

– Belo og min relation derinde synes jeg var fin. Men jeg kunne godt blive nervøs, når han åbnede munden, for det var sgu ikke altid, at der kom gode ting ud af det, han sagde, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Casper og Iben sammen igen

De nyeste afsnit af ‘Paradise’ kan ses hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Kritik af ‘Paradise Hotel’: Kastede blod op under optagelserne