Ude af ‘Paradise’: Det var ikke oplevelsen værd

Sara er ked af den måde, programmet er klippet sammen på.

Af Amalie Jensen - 30. november 2022 kl. 21:00

I dagens afsnit blev det Sara, der trak det korteste strå og måtte forlade ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-deltager blev presset af produktionen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sara fortæller om sin deltagelse i ‘Paradise’…

Alle deltagerne stemte hende ud, og det har formentlig noget at gøre med, at Sara kom med nogle kommentarer til de andre deltagere og var meget fremme i skoene i sin tid hotellet.

LÆS OGSÅ:Stephanie og Cengiz ramt af sygdom: Aflyser!

Til Realityportalen står Sara ved de ting, hun har sagt derinde. Men ifølge paradisoen har klippernes magi været på spil, og alt er dermed ikke helt, som man ser på tv.

– Uanset hvordan man vender og drejer den, så har jeg sagt de ting, som jeg har sagt, og det kan man ikke rigtig “klippe” sammen. Men når det så er sagt, så har de strukket mig med i mange afsnit i forhold til, hvor mange dage jeg var derinde, fortæller Sara og fortsætter:

– Og så har de valgt at klippe det sammen, så det ligner, at jeg bare aldrig går i andet end bikini, og ting jeg siger over forskellige dage, siger jeg pludselig i én sætning. Jeg er ked af, at den Sara, man ser på tv, er én person, og den Sara, jeg er herhjemme, er en anden.

LÆS OGSÅ: Forskelsbehandling på ‘Paradise’: Produktionen tog røven på mig

Ikke samme sted i livet

Når Sara tænker tilbage på sin tid på hotellet, så var det ikke det værd at rejse til Mexico for at deltage i programmet.

– Det var i hvert fald ikke oplevelsen værd at være med i ‘Paradise’. Jeg står bare ikke det sted i livet nu, som jeg gjorde, da jeg var derinde, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Reality-vært jubler over babylykke

Efter Sara kom hjem fra hotellet, blev hun gravid, og hun har derfor nogle helt andre prioriteter, end da hun var med i ‘Paradise’.

– Jeg bruger ikke min tid på ‘Paradise’ og fester, men skole og forberedelse på at min pige kommer til verden. Nogen vil mene, at jeg lever et kedeligt liv, men jeg synes selv, der er mere værdi i livet nu end nogensinde før.

‘Paradise’ kan ses hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig aftale bag kameraet i ‘Robinson’