Ude af ‘MasterChef Jul’: Lavede samme fejl to gange

En lille fodfejl kan koste dyrt i ‘MasterChef Jul’, hvor der ikke er tid til at lave retten om. Suzette lavede i dag samme fejl, som hun lavede i ‘MasterChef’ 2020.

Af Rikke Lynge - 19. november 2020 kl. 20:55

Suzette Kraft måtte i aftenens afsnit af ‘MasterChef Jul’ lægge forklædet lige inden semifinalen. Hun ryger på en fejl, som hun også lavede i ‘MasterChef’ 2020.

– Andebryst har jeg lavet tusind gange, og det er jeg rimelig sikker på, men sovs på gammeldagsvis, det har jeg aldrig lavet før. Og så skulle vi lave yorkshire pudding, og jeg har hørt navnet, men jeg har aldrig set det eller smagt det. Så at skulle lave det på 40 minutter, det var noget af en udfordring, fortæller Suzette til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Thomas Castberg om ‘MasterChef Jul’: Der er en gensynsglæde

Deltagerne får en opskrift, når de skal lave de forskellige retter, som de ikke selv finder på, men det kan alligevel gå galt, det har Suzette måtte sande to gange.

– Med de her yorkshire pudding, der fik jeg læst opskriften forkert. Så jeg kommer for meget æg i. Det betyder, at den får en helt forkert konsistens, og den hæver ikke, som den skal. Jeg læser styk æg i stedet for gram æg, så jeg kommer alt for meget æg i. Det var samme fejl, jeg lavede i ‘MasterChef’. Der lavede vi en dessert, hvor jeg kom for meget æggehvider i. Jeg havde læst ti æggehvider i stedet for ti gram æggehvider, og det gik helt bananas. Og nu laver jeg helt den samme fejl, fortæller Suzette.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere

Efter ‘MasterChef’

Siden ‘MasterChef’ 2020 har Suzette udvidet sin madhorisont og er ifølge hende selv blevet dygtigere til at lave mad. Hun har for nylig startet et nyt samarbejde.

– Jeg er begyndt at samarbejde med et gartneri, der ligger i nærheden. De leverer grøntsager, og jeg prøver at lave noget mad ud af det, fortæller Suzette om det nye samarbejde, som er faldet af som deltager i ‘MasterChef’.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen er blevet far for syvende gang

Samarbejdet er ikke lønnet, men det gør ikke Suzette spor.

– Jeg synes, det er sjovt at eksperimentere med nye råvarer og spændende grøntsager. Sidst kom hun med et melongræskar, og så lavede jeg ti forskellige ting, man kan lave med sådan et græskar.

Fik du ikke set Suzettes fejl, der kostede hende pladsen i semifinalen i ‘MasterChef Jul’, kan du se det på Viaplay. 

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par ses privat

LÆS OGSÅ: Nynne åbner op: Det elsker jeg ved Robert