Ude af ‘MasterChef Jul’: Derfor bliver Shøle så rørt

Om Shøle går videre eller ryger ud, så kommer tårerne frem, og det er der en god grund til.

Af Rikke Lynge - 9. december 2020 kl. 21:25

Shøle kan i aftenens afsnit af ‘MasterChef Jul’ forlade programmet med oprejst pande og være stolt af sig selv. Hun bevarede overblikket gennem hele konkurrencen og levede en ret, som af dommerne modtog stor ros. Det var marginaler, der gjorde, at hun røg ud lige inden finalen – alligevel forlader hun køkkenet med følelserne fuldstændig ude på tøjet.

– Jeg er så konkurrenceminded, og hvis jeg sætter mig for noget, så vil jeg det 200%, derfor bliver jeg hurtigt påvirket følelsesmæssigt. Når man står i det her sidste øjeblik inden elemineringen – jeg får tårer i øjnene, når jeg skal fortælle om det igen, fortæller Shøle til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vandt ikke ‘MasterChef Jul’, men vandt venner for livet

– Når man for eksempel kigger på sportsudøvere og folk, der virkelig vil noget, så har de et ekstra drive, og det bliver man nødt til at have, hvis man virkelig vil noget i livet, og det kan tit være forbundet med stærke følelser, der sidder i en, og det har jeg haft svært ved at holde tilbage, men jeg synes også, at det er fint nok.

LÆS OGSÅ: Var ikke klar til at forlade køkkenet: Jeg havde en stor plan for finalen

Da Shøle røg ud af ‘MasterChef’ 2020 skulle der mere end blot et tørklæde til at tage de tårer, der kom.

– Jeg kan huske første gang, jeg røg ud, der sad jeg en time og græd efterfølgende, indtil jeg kom hjem og fortsatte, fortæller Shøle med et grin i dag. De stærke følelser møder fuld forståelse på hjemmefronten.

LÆS OGSÅ: Jakob Mielcke mistede sin far i år: Julen er vigtigere end nogensinde

I Shøles familie, som består af hendes mand, Morten, som hun også havde med i aftenens afsnit, samt pigerne Claudia på 8 og Isabella på 6 år, bliver alt stort set til en konkurrence.

– Vi er meget konkurrencepræget, og det er alt fra brætspil til golf, eller hvis jeg laver middag herhjemme, så har jeg to små dommere, der hedder Claudia og Isabella, der vurderer, om det har været godt nok, fortæller Shøle.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Corona-restriktioner får store konsekvenser for ‘Vild med dans’

Datteren opfordrede til tilmelding

Det var Shøles store datter, Claudia, der opfordrede sin mor til at tilmelde sig ‘MasterChef’ 2020.

– Vi har tit siddet og set ‘MasterChef’, hvor min store datter, Claudia, synes, at jeg havde en bedre viden omkring, hvad de ellers kunne lave, så min datter spurgte mig, hvorfor jeg ikke bare gør det selv. Så det var sådan opfordringen startede med, at jeg tilmeldte mig ‘MasterChef’ 20202, fortæller Shøle, der er glad for oplevelsen og glad for, at hun også blev tilbudt at lave ‘MasterChef Jul’.

LÆS OGSÅ: YES! ‘Løvens hule’ vender tilbage

– Når jeg genser tingene kan jeg godt tænke, hvorfor jeg ikke gjorde sådan og sådan for at gøre det bedre, men når man står i det tidspres, som man gør, så tænker man ikke altid rationelt. Det hele går op i tid, fortæller Shøle, der ser programmerne med familien.

– Vi hepper på Isabella i morgendagens finale. Min datter, Isabella, har Nina og Isabella som favorit, og hun sad og tudede, da Nina røg ud. Hun var nærmest sur på mig i går, fordi det var mig, der var tilbage sammen med Nina, griner Shøle.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’ har givet mig selvværd og troen på mig selv

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Shøle B. Offenbach (@mitkildegaard)