Ude af ‘Den store bagedyst’: Det er rart at ryge hjem

Caroline er glad for, at det blev hende, der måtte forlade ‘Den store bagedyst’.

Af Jan Körner - 21. november 2020 kl. 20:55

Hun kæmpede til det sidste, men her til aften var det 19-årige Caroline Rigelsen, der måtte pakke sit bagegrej sammen og tjekke ud af teltet, og dermed erkende, at hun ikke nåede finalen. De tre pladser går i stedet til Mads, Lena og Anne.

Selv om Caroline gerne ville have stået i finalen, og til trods for at hun græd for åben skærm, så er hun ganske tilfreds med, at hun ikke skulle gå videre.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i ’Den store bagedyst’: Wissam førte os sammen

– Det var godt at ryge ud, for jeg var bare så træt. Jeg var så smadret, så jeg havde affundet mig med, at jeg ville ryge ud, siger Caroline til Realityportalen efter aftenens udsendelse, hvor tingene ikke flaskede sig helt for hende.

Hendes træthed skyldes, at coronakrisen gjorde, at semifinalen og finalen blev optaget lige efter hinanden, hvilket ikke gav en tiltrængt pustepause eller god tid til at forberede finalekagerne.

– Selvfølgelig var det ærgerligt, at jeg ikke kom med i finalen, for den ville jeg gerne have haft med. Og ja, jeg ville da gerne have vundet. Men jeg havde ikke en chance, og jeg troede aldrig, at jeg ville vinde. Men det havde selvfølgelig været fedt at nå finalen. Men på grund af presset var det rart at ryge hjem, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Havfruen Lund Madsen ville føde i vand

Hun nød i stedet, at hun fik en fridag, mens de andre kæmpede videre.

– Jeg tog til Aarhus og købte en kjole til finalen, hvor vi jo alle dukker op, siger Caroline.

Hun har i kølvandet på sin medvirken i dysten fået henvendelser fra DR om opgaver, ligesom der er henvendelser omkring influencerting.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere

LÆS OGSÅ: Uheld i træningslokalet: ‘Vild med dans’-deltager er skadet