'Tweerk Queen': Jeg elsker 'Topmodel'

Reality-baben glæder sig særligt meget til den nye sæson ‘Topmodel’ ruller over skærmen, da deltagerne denne gang er kurvede modeller.

Af Emilie Holm Egebro - 6. august 2016 kl. 16:55

Der er ikke længe til, at dette års ‘Danmarks næste Topmodel’ løber af stablen. Denne gang er det en skandinavisk udgave, hvor de danske deltagere skal konkurrere med nordmænd og svenskere, og samtidig er modellerne, som noget helt nyt, kurvede.
Realitybaben Louise ‘Tweerk Queen’ er en trofast seer af programmet, og hun glæder sig ekstra meget til denne udgave.
– Det er på tide, at der bliver gjort op med de her kropsidealer, så jeg glæder mig rigtig meget til, at ‘Topmodel’ starter. Jeg elsker programmet, og samtidig bliver det spændende at se, hvor meget der egentlig bliver skubbet til de her skønhedsidealer, og hvor meget der bliver fokuseret på at omfavne flere forskellige slags skønheder, siger Louise og tilføjer:
– Jeg synes, at det er et spændende projekt, fordi det måske kan validere en kvindekrop, som måske ikke så ofte bliver valideret. Og på mange måder en kvindekrop, som flere mennesker kan spejle sig i. Der, hvor jeg er lidt skeptisk, er, i forhold til om det kan skubbe til ideen om, at du kan være smuk på flere måder. Det er et godt skridt den rigtige vej, men jeg håber, at det kommer til at være lidt mere end det.
Louise indrømmer, at hun har set alle afsnit af dansk, amerikansk, britisk, australsk, filippisk og tysk ‘Topmodel’, så hun må siges at være en trofast fan.
LÆS OGSÅ: ‘Tweerk Queen’ på Roskilde: En dronning sover i sin egen seng
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de nye ‘Topmodel’-deltagere
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Lina Rafn er med i ‘Topmodel’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.