Tvillingerne Anders og Torben: Sådan driller vi vores thai-kærester

De enæggede tvillinger fra Holstebro snyder til tider deres kærester med, hvem der er hvem.

Af Emilie Holm Egebro - 11. januar 2016 kl. 10:25

Sidste år præsenterede TV 2 os for de enæggede tvillinger Anders og Torben Petersen fra Holstebro, som lever deres liv fuldstændig ens. De går i det samme tøj, bor sammen og gør alting sammen. Igår vendte de 45-årige tvillinger tilbage til skærmen til et glædeligt gensyn.
I slutningen af programmet bestiller Anders og Torben en tur til Thailand for at besøge deres kærester, som de mødte for seks år siden. Det er i alt blevet til tolv ture til Thailand, og her kan tvillingerne godt finde på at drille deres kærester lidt. Fordi de er så ens, har de nemlig fået kæresterne til at tage fejl af, hvem der er hvem.
– I korte øjeblikke har de taget fejl af os. Så griner de og skynder sig at bytte rundt, siger Torben til BT og fortsætter:
– Vi har et par gange lavet sjov med dem og taget den forkerte i hånden. Men de opdager det altid hurtigt, endda uden at kigge på os. Vi kan snyde dem i 15 sekunder, men så opdager de, at der er et eller andet galt. At det ikke er den rigtige, de har i hånden.
Anders og Torben har gennem deres 45-årige liv kun været fire timer væk fra hinanden – pånær når de sover. De bor sammen i et parcelhus i Holstebro, arbejder på den samme fabrik, er begge i Hjemmeværnet, spiser den samme madpakke til frokost, er formand og næstformand i samme skytteforening, og de er begge frivillige sammen til håndboldstævner og koncerter.
LÆS OGSÅ:  ‘Årgang 0′-premiere i aften: Vi drikker alkohol
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′ afslører: Det kommer du til at se i 2016
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Natascha Linea folder sig ud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.