TV3-tatovør trækker stikket: Lukker shoppen ned

Nu lukker The Old Barber Shop ned i Odense. Den kørte ikke, som Morten Barbré ønskede det.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. maj 2016 kl. 17:50

Tatovør-salonen The Old Barber Shop, som er kendt fra TV3s programserie ‘Tattoo Salonen’, lukker nu forretningen ned i Odense, det skriver Ekstra Bladet. Ifølge indehaveren af shoppen, den kendte Morten Barbré, har han ikke haft den nødvendige tid, der kræves for at drive shoppen.
– Vi kunne ikke rigtig få det til at spille. Der var ikke den nødvendige tid til det lige nu. Der har været meget udenom – en masse personlige ting, som har taget fokus fra det at drive en ekstra butik, siger Morten Barbré til Ekstra Bladet.
Morten Barbré ejede halvdelen af butikken i Odense, hvor han ikke tilbragte nær så meget tid, som han gør i shoppen på Skindergade i København, som han ejer alene. Den manglede tilstedeværelse i shoppen i Odense har da også spillet en rolle.
– Hvis man skal have tingene til at køre, så skal man være der. Der havde jeg nok forregnet mig lidt. I København kører det, selvom jeg ikke er der, men det er også fordi, den har været der i mange år, og de ansatte kender procedurerne osv., fortæller han til Ekstra Bladet.
LÆS OGSÅ: Maria og Dario fra ‘Tattoo Salonen’: Vi er kærester
Åbner ikke ny butik
Det var dog ikke manglende indtjening, der fik Morten Barbré til at lukke The Old Barber Shop i Odense. Lukningen skyldes mere, at der var knas mellem ledelsen og de ansatte.
– Den (butikken i Odense red.) var rentabel og tjente penge, men samspillet mellem ledelsen og de ansatte var ikke optimalt. At drive forretningen, som jeg gerne vil have den – det kan man åbenbart ikke uden at være der selv, og man kan nu engang kun være et sted af gangen, siger Morten Barbré til Ekstra Bladet.
Ifølge Ekstra Bladet pønser Morten Barbré ikke på at åbne en ny butik lige foreløbig, men han vil i stedet rette fokus mod forretningen i København. De tidligere ansatte har dog åbnet en ny butik i Odense, som man kan besøge.
– Alle har fået, hvad de skulle have, og herfra skilles vi i god ro og orden. Folk der er kommet der, kan fortsætte i den nye butik, hvis ikke man har lyst til at tage til København, fortæller Morten Barbré til Ekstra Bladet.
Herunder kan man læse de sidste ord fra The Old Barber Shop i Odense.

LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Tattoo Salonen’: Se Marias vilde vægttab
LÆS OGSÅ: Tattoo Salonen’: Topmodel får pivfræk piercing
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.