TV3: 'Paradise Hotel' gik i luften med et brag!

Selvom seertallene ikke kunne måle sig med sidste års premiere på ‘Paradise Hotel’, er TV3 godt tilfredse.

Paradise hotel
Af Louise Vilsbøl - 28. januar 2014 kl. 13:51

201.000 danskere så med i går, da TV3 viste premieren på dette års ‘Paradise Hotel’, det er færre seere end sidste år, hvor premiereafsnittet med Paris Hilton som gæst trak hele 220.000 seere, men TV3 er mere end tilfredse med premieren.

– Over 200.000 på premiereaftenen er godt, vi var oppe i mod hård konkurrence i går, lyder det fra TV3s pressechef Søren Hedman, som henviser til en programmet ‘En hård fødsel, der blev sendt på DR3.
I gennemsnit havde hvert afsnit af ‘Paradise Hotel’ 187.000 seere sidste år, så 201.000 er over sidste års gennemsnit, og det er mere end tilfredsstillende, understreger pressechefen.
LÆS OGSÅ: Parrene er fordelt: Derfor endte Kasper og Laura sammen
Er reality på vej ud?
Forud for premieren havde de hos TV3 ellers været nervøse for, hvordan det skulle gå med denne sæson.
-Vi havde da lidt uro set i forhold til ‘Big Brothers’ lave tal, og vi tænkte: Er reality på vej ud? Men efter at have set tallene i dag, kan vi konkludere, at reality lever i bedste velgående, fastslår Søren Hedman.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg har ikke kæmpe gæld
‘Paradise Hotel’ hitter på nettet
Og det er ikke kun på baggrund af pæne premiere-seertal, at TV3 ånder lettet op og konkluderer, at reality-genren ikke er i fare.
– Jeg kan ikke give et decideret tal, men vi havde i går de højeste trafiktal på tv3.dk siden 2009, så man kan godt sige, at vi er gået i luften med et brag, slutter Søren Hedman.
Se andet afsnit af årets ‘Paradise Hotel’ i aften kl. 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ lammetæver ‘Big Brother’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.