TV3: 'Yacht Party' faldt ikke i seernes smag

Satsningen på ‘Yacht Party’ har ikke indfriet de forventninger, som TV3 havde til programmet.

Af Mikkeline Andersen - 11. november 2014 kl. 13:20

117.000 så premieren, mens finaleafsnittet kun blev set af 77.000. Med et seergennemsnit på 95.000 er ‘Yacht Party’ ikke blevet den succes, som TV3 havde håbet på.
– Vi synes, det har været en god sæson, men ikke med så mange seere, som vi kunne have ønsket. Seertallet har været stabilt hele sæsonen, men det måtte gerne have stabiliseret sig højere, end tilfældet er, siger pressechef ved TV3, Søren Hedman, til Realityportalen.dk og understreger:
– Men sådan er det, når man som TV3 laver mange nye programmer. Nogen fungerer perfekt, andre gør ikke. ‘Yacht Party’ har været et godt program, der desværre ikke er faldet i alle seeres smag.
LÆS OGSÅ: ‘Yacht Party’-Christina taler ud om mobningen
Sæson 2 er ikke klar
Selvom det kan være svært at vurdere en succes ud fra én sæson, så er det ikke sikkert, at ‘Yacht Party’ får endnu en chance. Men det er heller ikke udelukket.
– Man skal aldrig sige aldrig, men der er ikke planlagt en ny sæson pt, siger Søren Hedman.
En ny sæson skulle nemlig gerne trække flere seere, og derfor skal der ske noget, hvis der skal laves en sæson 2.
– Det er svært lige nu at vurdere, hvad der skulle have været gjort anderledes. Det arbejde sidder programafdelingen naturligvis med nu. De sidder også med en eventuel udvikling af konceptet, såfremt det kommer igen.
LÆS OGSÅ: Realitydeltager: Jeg har sendt nøgenbilleder på Snapchat
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.