TV3 om 'FLTL'-date: Vi skaber ingen falsk virkelighed

Gustav og Daniels date har skabt debat. TV3 afviser, at de har castet Daniel velvidende, at han er i et fast forhold.

Af Mikkeline Andersen - 27. oktober 2014 kl. 10:22

Beskyldninger om utroskab og skuespil efter sidste uges afsnit af ‘For lækker til love’ har skabt diskussion mellem Gustav Andersen Salinas og daten Daniel Esbersen. Skal man tro Daniel, så havde han fortalt casteren og TV3, at han havde en kæreste. Det benægter TV3.
– Daniel oplyste til os/casteren, at han indimellem så en pige, men at det ikke var så seriøst. Og det regner vi da heller ikke med, det er, når han siger ja til at gå på en date. Så vi har aldrig fået oplyst, at manden havde en fast kæreste, men at han var i et løst forhold, siger pressechef ved TV3 Søren Hedman til Realityportalen.dk.
Gustav godtog heller ikke datens undskyldning.
– Metronome Productions finder sgu da ikke dates, der har en kæreste. Han er bare en tåbe, der vil have shine. Hvis jeg ville lave skuespil, så havde jeg gået på skuespillerskole i stedet.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-fyr: Jeg har mistet venner
Skaber ingen falsk virkelighed
Daniel holder fast i, at daten skulle være skuespil.
– Hun (casteren, red.) sagde, at det ikke var noget problem, at jeg var i et forhold, fordi vi bare skulle lave noget godt tv. Hun lovede at give informationen videre, men det gjorde hun ikke.
Den udmelding er langt fra sand, understreger Søren Hedman.
– Det vil vi gerne afvise – både på egne og casterens vegne – at vi skulle have sagt til deltageren! Vi skal naturligvis lave godt tv, men vi skal lave godt tv med virkeligheden. Vi skal ikke skabe en falsk virkelighed. Vi ønsker ikke at føre nogen bag lyset – hverken deltagere eller seere.
LÆS OGSÅ: ‘FLTL’-Line taler ud om børn
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.