'Luksusfælden'-par: Sådan går det i dag

Estelle og Bo fik ikke lagt budget af eksperterne, men håber selv på at kunne omlægge økonomien i det nye år.

Af Emilie Holm Egebro - 1. december 2015 kl. 20:55

I sæsonafslutningen af ‘Luksusfælden mødte vi Estelle, 30, og Bo, 38,. Parret var ikke villige til hverken at sælge bil eller flytte fra huset i Faxe, hvilket endte ud i, at eksperterne ikke kunne lægge et budget for parret. Nu håber Estelle og Bo på, at de selv kan redde økonomien i det nye år.
– Lige nu går det stadig præcis, som før vi fik besøg af eksperterne fra ‘Luksusfælden. Der er ikke så meget nyt, men vi har snakket lidt om selv at prøve at tage vores økonomi op efter jul og nytår. Det er ikke så nemt at begynde at betale af på lån nu, når der er nogle børn, der snart skal have gaver, siger Estelle til Realityportalen.dk og fortsætter:
– I det nye år tænker vi så at få begyndt at afbetalte til nogle af de små kreditorer. Der har vi større mulighed for at betale, da det jo er en meget billigere måned end december. Vi har da også spekuleret over, om vi har nogle ting, der kan sættes til salg, men vi ved ikke lige, hvad vi har af værdi.
LÆS OGSÅ: Uforstående ‘Luksusfælden’-ekspert: Vil deltagerne bare på tv?
Kæmper for et arbejde
Selvom eksperterne fra ‘Luksusfælden’ rådede Estelle og Bo til at skille sig af med deres bil, mener parret stadigvæk i dag, at de ikke kan undvære den. Eksperternes råd om at Estelle burde arbejde, forsøger parret dog at imødekomme.
– Lige nu er jeg på kontanthjælp, da jeg desværre ikke har fundet noget arbejde endnu. Jeg kæmper dog ihærdigt og skriver mange ansøgninger dagligt. Bo er jo på sygedagpenge, så der er ikke mange penge at gøre godt med i øjeblikket, forklarer Estelle og tilføjer:
– Forhåbentlig bliver Bo dog snart udredt for sit hjerteflimmer. Han skal på hospitalet til januar og have sådan en magnet på, som han så skal have på et halvt år, og så må vi se derfra.
Parret fortyder ikke, at de deltog i ‘Luksusfælden’, men føler heller ikke, at det har gjort nogen forandring for dem i forhold til deres økonomiske problemer.
LÆS OGSÅ: DRAMA efter ‘Luksusfælden: Casper opsøgt af eks-forlovede: Du skylder mine forældre penge
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Erik bliver aldrig gældfri
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.