TV3 dropper 'Paradise'-finalefest: Deltagerne er skuffede - Her & Nu

TV3 dropper 'Paradise'-finalefest: Deltagerne er skuffede

Desværre for deltagerne arrangerer TV3 ingen ‘Paradise’-finalefest i år, og det er de bestemt ikke glade for.

Af Emilie Holm Egebro - 5. maj 2017 kl. 14:05

Om få uger ruller sidste afsnit af ‘Paradise Hotel’ over skærmen. Her havde årets paradisoer håbet på et brag af en fest, ligesom de havde til ‘Paradise’-premieren i februar, men sådan bliver det ikke i år. TV3 arrangerer nemlig ingen finalefest, så deltagerne må selv igang med planlægningen, hvis de ønsker at fejre årets vinder eller vindere.
– Jeg tænker ØV! Men mest for de andre deltagere. Jeg har jo prøvet det før, og jeg husker det som noget af det fedeste og en helt fantastisk måde at slutte denne rejse på. Så det er da drønhamrende ærgerligt, siger Philip til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Vi har egentlig ikke fået nogen årsag til det, men det er bare en beslutning, som TV3 har taget. Nu forsøger vi derfor selv at få stablet noget på benene. Vi håber selvfølgelig, at det lykkes – men vi kæmper.
LÆS OGSÅ: Realitydeltagere skuffede over manglende finalefest
Ærgerligt først at få det at vide nu
Philip møder opbakning fra flere af de andre paradisoer, der også er skuffede over, at TV3 ikke gør noget ud af at fejre vinderen.
– Jeg er ked af, at der ikke er nogen finalefest. Det er også først noget, som vi har fået at vide nu, hvilket er rigtig ærgerligt, da de fleste af os har snakket med venner om, at de skulle med. Men der er ikke så meget andet at gøre ved det, end at vi deltagere selv må finde på noget, forklarer Simone.
– Det er da selvfølgelig super ærgerligt, at vi ikke får en finalefest. Jeg synes næsten, at den er vigtigere end selve premieren, siger Maja.
– Det er da noget fucking lort. Jeg havde sgu glædet mig til at se den sammen med alle deltagerne og noget familie, tilføjer Anders.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-deltagere raser: Vi får ingen finalefest
TV3: Det har aldrig været planen
Selvom der i ‘Paradise’-historien har været tradition for et brag af en finalefest, er det dog ikke først gang, at festen er afskaffet. Sidste år måtte TV3 aflyse finalefesten, fordi deltagerne ikke ville tage vejen til Aarhus. I stedet arrangerede de derfor selv deres egen fest i København. 
I år har det dog på intet tidspunkt været planen, at en finalefest skulle afholdes.
– Vi er super glade for vores deltagere i årets sæson af ‘Paradise Hotel’. De har gjort det rigtig godt på alle fronter. Vi holder dog ikke en finalefest, hvilket vi heller ikke har lovet. For år tilbage holdt vi finalefester for deltagerne, som var betalt af sponsorerer. Det har vi desværre ikke har mulighed for længere, siger TV3 og fortsætter:
– Det, vi valgte at gøre i år, var at åbne sæsonen med en snigpremiere; En storslået aften i Imperial, hvor vi med stor succes præsenterede og hyldede vores deltagere sammen med fans og pressen.
LÆS OGSÅ: TV3 aflyser ‘Paradise’-finalefest
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip: Derfor kan Jasmin og jeg ikke længere danne par
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.