TV3-deltager ære sin afdøde farfar med datterens navn

Der er mange måder at finde frem til sine børns navne på. Hos ‘MasterChef’-deltageren Nanna fandt hun inspiration i et dværghamster.

Af Rikke Lynge - 29. januar 2021 kl. 20:55

Nanna Boje Carlsen fra ‘MasterChef’ 2020 fandt inspiration til sin datters navn i sit kæledyr fra barndommen – et dværghamster, hun havde fået af sin farfar, det fortæller hun til Realityportalen.

– Hun er opkaldt efter et dværghamster. Jeg fik et hamster af min farfar, og jeg spurgte, hvad han synes, det skulle hedde. Og han svarede, at han altid gerne ville have haft en pige, der hed Olivia. Så det kom til at hedde Olivia. Og så måtte jeg jo opkalde mit barn efter mit gamle dværghamster, fortæller Nanna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks råd til Philip Faber: Væk med bøgerne og op med priserne

Nanna i ‘MasterChef jul’, der blev optaget i juni 2020 (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Nomineret 11 gange: Endelig vinder Sofie Linde prisen

For Nanna er navnet Olivia lige så meget til ære for farfar, som Nanna havde et helt særligt forhold til.

– Han var trofast fan og stod på lægterne til alle mine håndboldkampe! Og så har han fodret mig med slik og kager i smug, hver eneste gang han har kunne komme til det. Fantastisk mand, fortæller Nanna om sin farfar, der desværre døde af kræft i en alder af blot 64 år, da Nanna kun var 16.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familien har fart på: SÅ meget er sket siden

Nanna har kun datteren Olivia, og hun har pt ikke i sinde at skulle have flere børn.

– Hun er fuldstændig perfekt og en komplet kopi af mig, så det ville være svært at gøre igen. Medmindre min kæreste på et tidspunkt skulle hoppe og danse for det, så ville jeg da se på det. Men nej, behovet for flere børn er der slet ikke, fortæller Nanna.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere